S.K.N.W.K. D1 – Duivelend D1(C) 2-1

Voor de wedstrijd beloof je een frikadel als ze een doelpunt scoren. Dat werkt! Beginfase ging goed waarbij we goed eruit kwamen. Uiteindelijk een schot op goal waarbij Vincent het laatste tikje gaf met zijn hoofd. Na de 1-0 wat omzettingen bij Duiveland waardoor ze sterker waren. Zij kregen vele kansen. Na een solo scoorden ze verdient 1-1. Een bal die de keeper wilde pakken uit de lucht glipte en de keeper maakte een lichte overtreding. Penalty. Die ging hoog over. Vlak voor rust kwamen we er goed uit met Vincent die na een solo in het zijnet schoot. Na een combinatie schoot Nick Bouwman de bal hoog in de touwen. 2-1 gelijk rust. Na de rust hebben we wat kleine kansjes tegen gehad met 1 grote. Alleen op de keeper maar Daan hield de schuiver met zijn been. Wouter alleen op de keeper maar recht in de handen. Combinatie Do en Wouter maar Wouter punterde hem in het zijnet. Joerie schoot na een mooi uitgespeelde aanval in de 16-meter over en Wouter schoot uit de draai over de grond waarbij de goede keeper gestrekt met zijn vingertoppen de bal naast de paal tikte. De spanning bleef erg lang in de wedstrijd omdat deze partijen aan elkaar gewaagt zijn. Dit geeft vertrouwen voor de laatste wedstrijd die we eigenlijk ook kunnen winnen. Iedereen is erg aan elkaar gewaagt in deze competitie. Onze eindsprint komt te laat voor een hoge klassering, maar de winst zit hem in de kleine stapjes vooruit. Laatste wedstrijd tegen Mzc volgende week.

geschreven door: Mark van Dijke