bruseboys c1 – S.K.N.W.K. C1(competitie) 6-1

sknwk startte in deze wedstrijd zeker niet slecht,het kon geruime tijd gelijke tred houden met bruseboys en over en weer kwamen er wat mogelijkheden voor..zo schoten djamill en martijn in vrije positie te zacht in om de doelman te verrassen en zag jeroen een mooie lob net worden gered door de keeper,tussendoor moest ook erwin een paar keer goed ingrijpen op een paar inzetten van dichtbij,toch kwam bboys op 2-0 voor rust door slecht uitverdedigen van sknwk kant…..de twwde helft was veel minder dan de eerste en sknwk kon er niet of nauwelijks meer uitkomen,geregeld kwamen de bruseb spelers goed door over de zijkanten.. een paar uitstekende voorzetten werden goed afgemaakt en ook een vrije schop werd goed ingeschoten,jeroen kon 10 minuten voor tijd de eer nog redden maar meer zat er niet meer in…..complimenten voor de inzet zeker in de eerste helft en een dikke pluim voor timo die een uitstekende wedstrijd speelde en een voorbeeld is voor de ploeg

geschreven door: badmutz