ZSC TWEE gooit het spook over de Zeelandbrug!

De strijd onderin de reserve 3e klasse B (de klasse van S.K.N.W.K. 2) is ongemeend spannend. Op de website van Z.S.C. ’62 een nabeschouwing van dit weekend:

Gunstige uitslagen vandaag in de reserve derde klasse! ZSC TWEE kwam niet in actie vandaag, maar zag wel (via voetbal.nl) de concurrentie onderin verliezen! Zo verloor Apollo’69 van Kloetinge en liet ook SKNWK punten liggen bij Arendskerke. En mede door de drie punten in mindering voor de ploeg uit ’s Gravenpolder staat ZSC er ineens weer wat beter voor en lijkt het erop dat ze vrijwel zeker zijn van handhaving in de derde klasse! Al is natuurlijk nog niets uitgesloten, want het is nog altijd niet gedaan!

Het inhaalprogramma pakte dus goed uit voor ZSC en daarmee lijkt het er sterk op dat ZSC, met nog 2 duels te gaan, ook volgend seizoen weer uit gaat komen in de reserve derde klasse. Als we even de stand er het programma erbij pakken ziet het er toch wel oké uit voor de ploeg van coach Cees van Dijk.

Zo speelt ZSC nog thuis tegen kampioen Duiveland en uit bij Wolfaartsdijk, maar wellicht ook erg gunstig voor het verloop van de stand onderin zijn de duels van SKNWK. Die spelen namelijk nog tegen Wolfaartdsijk en tegen Lewedorp! Laat SKNWK maar winnen! :o) Maar om er helemaal zeker van te zijn dat ZSC erin blijft, dienen we zelf in ieder geval nog 1 wedstrijd te winnen of gelijk te spelent, want aan een punt hebben we genoeg om zeker te zijn! Zo lijkt het erop dat het spook Schouwen gaat verlaten en richting Beveland gaat! En zoals ik vandaag een mailtje kreeg van Cees : “theoretisch maken we nog kans op de derde periode!”.