Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. 3 – Bruse Boys 3

Hieronder volgt een wedstijdverslag van de website van Bruse Boys (www.bruseboys.nl) van de wedstrijd van afgelopen weekend tussen S.K.N.W.K. 3 en Bruse Boys 3

Zakelijke overwinning Bru 3 op SKNWK

Door Arnoud van der Linde

Met maar 12 spelers tot onze beschikking, vertrokken we naar het zonnige, maar koude Nieuwerkerk. Daar werd SKNWK 3 met 1-4 opzij gezet. Bru begon slap aan de wedstrijd maar naar verloop van tijd werd het spel toch wat beter doordat het middenveld stevig in handen was, mede dankzij uitblinker Niels.

Na 10 minuten spelen viel het eerste doelpunt. Na een goed passje van Toon, die de diepgaande Dennis bereikte, die op zijn beurt een voorzet gaf op Sander. Omdat Sander geen kans kreeg om te schieten legde deze de bal terug op de inkomende Edwin die de bal tegen de touwen schoot.

Na de 0-1 bleef Bru drukken om zo snel mogelijk de 0-2 te maken. Deze kwam er ook nadat de scheidsrechter besloot een penalty te geven na een late sliding van een verdediger die Sander omver gleed. Leo maakte geen fout en liet de keeper kansloos door de bal feilloos in de linkerhoek te schieten, 0-2.

SKNWK kwam na de goal wat beter in de wedstrijd en de aanvoerder schoot de bal fraai op doel. Via de lat en Rien zijn rug bleef de bal centimeters voor de lijn liggen.

Hierna besloot Bru weer eens aan te gaan vallen en was het Dennis die zijn voorzet gekeerd zag worden door de hand van de laatste man van SKNWK, dus wederom een penalty. Deze keer was het Sander die achter de bal plaatsnam en de bal nat als Leo in de linkerhoek schoot. Maar helaas voor Sander en Bru dook de keeper nu als een gek naar die hoek en keerde Sanders inzet.

Sander die baalde van zijn gemiste penalty maakte zijn fout al in de 5e minuut na rust goed door, na een perfecte voorzet van Mark, de bal in het doel te koppen, 0-3. Twee minuten na deze goal ging Edwin alleen door op de keeper en met een magistrale schijnbeweging was hij ook deze kwijt en zo maakte hij simpel de 0-4.

Inmiddels was Martin v/d B. ook langs de lijn verschenen, en omdat Martin V. voor de zekerheid ook zijn spullen had meegenomen, kon hij zich meteen gaan omkleden om Dick v. W. te vervangen die na een uur toch echt zijn kruit had verschoten. Helaas kon Martin nog niet meteen invallen omdat de scheids vond dat óók Martin scheenbeschermers nodig had.

Na nog wat Duitse praktijken van Jeroen maakte SKNWK de eretreffer omdat Rien als een fazant zonder kop zijn goal uitliep. Ging dit 5 minuten eerder nog goed, nu lobte de spits de bal over Rien heen in het lege doel. Zo verscheen de eindstand op het bord en zat de wedstrijd er op.

Volgende week is er voor Bru 3 geen competitie omdat er een Baaldag is opgenomen in verband met vakantie van verscheidene spelers.