Selectie Goes is nu compleet

Selectie Goes is nu compleet

GOES – Voetbalclub Goes heeft een brok hoofdklasse-ervaring aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Geert Bosschaart en Johan de Goederen maken de overstap naar de zondag-derdeklasser van respectievelijk Zeelandia Middelburg en Vlissingen. Van Kloetinge A1 komt de negentienjarige doelman Bas Roovers over.

Bosschaart speelde tussen 1999 en 2001 twee seizoenen met Hoek in de hoofdklasse, waarna hij terugkeerde bij zijn oude liefde Zeelandia Middelburg. De Goederen heeft een nóg langere staat van dienst in de hoofdklasse. Bij Kloetinge speelde hij tussen 1995 en 2006 negen seizoen in de hoofdklasse en twee seizoenen in de eerste klasse, waarna hij vorig seizoen overstapte naar Vlissingen.

Met het aantrekken van deze drie spelers heeft Goes de selectie voor volgend seizoen rond. De club heeft de ambitie uitgesproken binnen twee jaar naar de tweede klasse te gaan en binnen vier, vijf jaar naar de eerste klasse. Met acht nieuwe spelers staat de selectie voor de eerste stap nu in de steigers. Eerder werden Gert-Jan Tierie (SKNWK), Padden van de Water (Oostkapelle), Thomas Ennik (Zaamslag), Niels Paardekooper en Richard Uitterhoeve (beiden SSV’65) aangetrokken.