Erg leuke gourmetavond voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren, zaterdag 19 mei, is het seizoen voor de eerste selektie eigenlijk al een beetje afgesloten. Dit gebeurde middels een gezellige gourmetavond in de kantine.

Om 19:00 uur was bijna iedereen aanwezig. Lekker eten (en drinken natuurlijk, want dat hoort er ook bij) was het motto. Zo gezegd, zo gedaan!! Het was erg gezellig.

Tijdens deze bijeenkomst was het trainer Adriaan Nieuwenhuijse die nog even het woord nam. Hij nam eigenlijk al een beetje afscheid. Het tegenvallende seizoen werd nog besproken, maar Adriaan kijkt toch met heel veel plezier terug op 3 seizoenen S.K.N.W.K. Hij heeft het plezier dat hij eigenlijk een beetje kwijt was geraakt zeker teruggevonden in Nieuwerkerk. Als trainer, maar zeker ook als mens is Adriaan gewoon een fantastische vent. S.K.N.W.K. is erg blij dat hij 3 jaar lang trainer/coach is geweest van de eerste selektie.

Adriaan bedankte zijn ‘staf’ voor de prettige samenwerking. Daarna werden nog een aantal prijzen uitgereikt aan diverse spelers. Na dit officiële gedeelte was het nog lang heel gezellig.

Bekijk de foto’s van dit avondje in het Fotoboek elders op deze site.