Vijf nieuwe spelers voor selektie S.K.N.W.K.

Na de berichten over het vertrek van enkele spelers bij S.K.N.W.K. 1 (Léon Quik, lager elftal; Léon de Bruine, D.F.S. en Gert-Jan Tierie, v.v. Goes) dan ook weer eens wat positiefs te melden voor S.K.N.W.K.

In een eerder stadium gaven de Zierikzee-spelers Wesley Goud (overigens in de jeugd spelend voor S.K.N.W.K) en Erwin Nelisse al aan naar S.K.N.W.K. te komen. Vorige week kwam daar het bericht bij dat oud-S.K.N.W.K.-er Wilco de Valk hoofdklasser Hoek weer verruilt voor z’n clubje uit Nieuwerkerk.

Gisteren werd dan ook nog bekend dat Sander Uijl (s.v. Dreischor) en Martin Kiesenberg (Zierikzee) volgend seizoen in het schitterende blauw/zwart te bewonderen zijn. Dit betekent dus 5 nieuwe spelers voor S.K.N.W.K.!

Welkom (terug).


Hier vier nieuwe aanwinsten voor S.K.N.W.K. gehuld in het shirt van hun nieuwe club en prachtige S.K.N.W.K.-sjaal. Op de foto ontbreekt Wilco de Valk. Hij nam gisteren wel deel aan het Onderling Toernooi, maar moest ’s avonds nog een toernooi spelen met zijn huidige club H.S.V. Hoek