Weer heerlijke biefstukjes tijdens eerste biefstukavondje van dit seizoen

Gisteren, donderdag 11 november 2024, konden we voor de 1e keer dit seizoen weer een Biefstukavondje organiseren. Ondanks het feit dat dit door omstandigheden niet werd georganiseerd, is dit inmiddels toch echt al een hele lange tijd traditie op Het Springer. Twee keer per seizoen op donderdagavond na afloop van de trainingen van S.K.N.W.K. 1, 2, 3, 40+ en JO19-1 een lekker biefstukje eten.

Gisterenavond rond 20:30 uur druppelden de eersten al binnen in de kantine. Immers de trainingen van S.K.N.W.K. JO19-1 en de lagere seniorenteams waren ten einde. Inmiddels was de kantine door de organisatie al helemaal in orde gemaakt en waren de biefstukjes (niet onbelangrijk tijdens een biefstukavondje 😉  ) ook al aanwezig.

Rond het klokje van 21:00 uur gingen dan ook de eerste biefstukjes in de pannen. Uiteindelijk sloten ook de spelers en staf van de eerste selectie aan na hun training waardoor we uiteindelijk op ruim 40 ‘eters’ zaten. Het was daarom ook deze keer weer echt gezellig druk in de kantine.

Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’ (sommigen ‘vraten’ bijna een half brood op 🙂 ). Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje en muziekje en vooral veel gezelligheid. En uiteraard stond de televisie ook aan om de verrichtingen van de Nederlandse clubs in Europa te aanschouwen. En er werd weer een pijltje gegooid uiteraard.

Vanaf deze plaats dank aan een iedere die gisteren zijn steentje heeft bijgedragen aan deze weer zeer geslaagde S.K.N.W.K.-avond (zonder ook maar iemand te kort te doen in ieder geval Kes, Gert-Jan en Lindsay !!). En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle zeer enthousiaste aanwezigen !!

Bekijk meer foto’s van deze trainings- en biefstukavond elders op de site in Het Fotoboek.

Geef als eerste een reactie op "Weer heerlijke biefstukjes tijdens eerste biefstukavondje van dit seizoen"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.