Tikkie Terug Deel 677 – 1-2-3-4-commissie organiseert Amerikaanse Avond (26 november 2011)

Logo Tikkie Terug

Op zaterdag 9 november a.s. zal er weer een feestje worden georganiseerd door onze eigen feestcommissie. Toepasselijk is deze keer gekozen voor de naam S.K.N.W.K. Elections Party (i.v.m. de presidentsverkiezingen in Amerika op 5 november a.s.).

Zet deze datum alvast in jullie agenda’s en ga op zoek naar je mooiste verkleedkleding (dresscode is U.S.A.) 🙂

Aanvang is 17:30 uur en het duurt tot 23:30 uur.

In het verleden werd al vaker een feestje gehouden in onze kantine met een soortgelijk thema. Immers op zaterdag 26 november 2011, bijna 13 jaar geleden dus, organiseerde de feestcommissie (toentertijd nog 1-2-3-4-commissie genoemd (naar het aantal seniorenteams op dat moment) een Amerikaanse avond. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 677. We gaan bijna 13 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie naar deze Amerikaanse Avond.

Op de website stond het volgende:

Amerikaanse Avond was ‘Super Cool’

Gisteren organiseerde de 1-2-3-4-commissie een Amerikaanse Avond. Toch weer zo’n 60 personen namen de moeite om naar de kantine te komen. Dit was zeker niet tevergeefs, want het was opnieuw een zeer geslaagde avond.

Rond 19:00 uur druppelden de eerste binnen, nadat iedereen op de foto was gegaan voor een prachtige ‘Amerikaanse Chevy’. Uiteraard hadden velen weer de moeite genomen om te voldoen aan de dresscode: Amerikaans.

Na het welkomstdrankje kon lekker worden gegeten. Er was toepasselijk gekozen voor ‘American Food’. Hamburgers, spare-ribs, muffins, milkshakes e.v.a.

Later op de avond was er nog een heuse ‘Lekker Smart Show’. Dit allemaal onder het genot van een drankje. We zijn nu al weer benieuwd naar het volgende feestje, want aan de positieve reacties te horen is het zeker voor herhaling vatbaar.

Dank aan de organisatie en aan een ieder die heeft bijgedragen aan dit leuke feestje.

De Foto’s:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 677 – 1-2-3-4-commissie organiseert Amerikaanse Avond (26 november 2011)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.