S.K.N.W.K. 2 heeft zeer geslaagd Padeltoernooitje met aansluitend quizje op het terras

Dit weekend stond er geen voetbal op het programma. S.K.N.W.K. 2 heeft daarom vandaag een padeltoernooitje gespeeld in Het Huis van Burgh. Van 13:00 uur tot 14:30 uur werd er op twee banen gestreden. In totaal waren er 10 teams van 2 spelers. Deze teams waren samengesteld middels loting. Op een 3e baan kon worden ingespeeld.

Uiteindelijk volgde er halve finales en een finale. Robbert Uijl en Martin Kiesenberg zijn uiteindelijk de padel-kampioenen geworden. Ze versloegen in ‘de grande finale’ Max van Dijke en Jasper van Tilburg. Overigens gebeurde dit na een golden game, omdat in de reguliere speeltijd de tussenstand 3-3 was.

Daarna even lekker douchen, om uiteindelijk op het zeer zonnige terras (met ca. 20 graden) nog van een sapje te genieten en een bruine fruitschaal. Daar was ook nog een kleine quiz, gepresenteerd door Elpee. Dit quizje werd uiteindelijk gewonnen door Joris Spiltholt.

Al met al een zeer geslaagd middag teambuilding voor S.K.N.W.K. 2.

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van dit padeltoernooitje. En neem gerust eventjes de tijd, want omdat er toch geen voetbal was vandaag, was onze webmaster ook aanwezig om wat foto’s en filmpjes te maken voor onze website en socials.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 2 heeft zeer geslaagd Padeltoernooitje met aansluitend quizje op het terras"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.