Tikkie Terug Deel 676 – 1e editie J.V.O.Z. Voetbalkamp bij S.K.N.W.K. (Herfstvakantie 2007)

Logo Tikkie Terug

Het was deze week Herfstvakantie. Voor onze jeugdspelertjes betekent dit dan lekker een weekje vrij van school. In de periode 2007-2016 hielden we in samenwerking met J.V.O.Z. dan een voetbalkamp op sportpark Het Springer. Altijd een groot succes. In het begin was dit drie dagen voetballen, voetballen en nog eens voetballen. Na verloop van tijd werd het ingekort naar een voetbal 2-daagse. In 2016 besloot J.V.O.Z. elders te gaan kijken. In 2018 werd nog een poging gedaan dit evenement te organiseren in de voorjaarsvakantie. Maar daar bleek toentertijd niet voldoende animo voor en dit werd dus afgeblazen.

Voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, al weer deel 676, gaan we maar liefst 17 jaar terug in de S.K.N.W.K.-Historie. In de Herfstvakantie van 2007 werd toen de aller 1e editie georganiseerd.

Op de website stond het volgende:

Voetbalkamp in herfstvakantie bij S.K.N.W.K.

Voetbalkamp in herfstvakantie bij S.K.N.W.K. (Nieuwerkerk)

J.V.O.Z. organiseert in de herfstvakantie een voetbalkamp bij S.K.N.W.K. in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland)

Over de exacte data en wanneer kan worden ingeschreven wordt nader bericht.

 

Inschrijving voetbalkamp Nieuwerkerk (SKNWK) open

Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor het voetbalkamp in Nieuwerkerk.

JVOZ organiseert in de herfstvakantie (24 tot en met 26 oktober 2007) een 3-daagse voetbalkamp voor spelers die geboren zijn in 1995 tot en met 1999.

Maximaal aantal deelnemers 96.

Inschrijven kan alleen via www.jvoz.nl. Kies Voetbalkampen JVOZ en vervolgens voor inschrijven.

Download hier de poster.

 

Drukte bij inschrijvingen voetbalkamp JVOZ & SKNWK

Het zal een druk bezocht voetbalkamp worden welke dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt door J.V.O.Z. in samenwerking met S.K.N.W.K.
Sinds 2 weken kan elke jeugdspeler (geb. 1995-1999) van Schouwen-Duivenland zich inschrijven om deel te nemen aan dit unieke jaarlijks terugkerende jeugdkamp.
Al in de eerste twee weken dat de inschrijving mogelijk is hebben zich 55 jeugdspelers van diverse verenigingen ingeschreven. We zitten nu al over de 50%, zonder dat we hierover de media hebben geinformeerd. Dit zal komende weken pas gaan gebeuren.
Zo zullen er in verschillende kranten diverse artikelen verschijnen waarin het jeugdkamp zal worden gepromoot.
Dus als je mee wilt doen, dan moet je snel inschrijven want er kunnen maar maximaal 96 spelers deelnemen.

Klik hier om in te schrijven

Citaat “Dolf Roks”: “….De teller staat al op 55 deelnemers. Gaat zeer goed en van alle kanten van het eiland stromen de aanmeldingen binnen….”.

Al 70 aanmeldingen voor JVOZ-kamp bij SKNWK

In de herfstvakantie organiseert J.V.O.Z. in samenwerking met S.K.N.W.K. een jeugdkamp. Sinds 3 weken kan elke jeugdspeler (geb. 1995-1999) van Schouwen-Duivenland zich inschrijven om deel te nemen aan dit unieke jaarlijks terugkerende jeugdkamp.

Inmiddels staat de teller al op 70 aanmeldingen, met inschrijvingen van jeugdspelers van diverse verenigingen.

Dus als je ook mee wilt doen, dan moet je er snel bij zijn, want er kunnen maar maximaal 96 spelers deelnemen.

Klik hier om in te schrijven

S.K.N.W.K. zoekt nog vrijwilligers voor JVOZ-kamp

Graag zou ik jullie willen vragen of er nog iemand bereid is (of weet je iemand) om een dagje te willen assisteren tijdens het jeugdkamp dat wordt georganiseerd van (wo) 24-10 t/m (vr) 26-10.

Assistent-trainer
Het gaat erom dat je aan de deelnemers van het voetbalkamp tesamen met Dolf, Gérard en Dennis training geeft en ’s morgens helpt met het klaarzetten van de materialen. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

of

Catering
Tijdens het 3-daagse kamp moeten zowel de deelnemers/vrijwilligers en de mee gekomen ouders, opa’s/oma’s enz. worden voorzien van limonade, koffie en thee.

Dag 1
07:45 uur Organisatie/vrijwilligers aanwezig
08:00 uur Klaarzetten materialen
09:00 uur Aankomst deelnemers
10:00 uur DAGPROGRAMMA.
15:00 uur Penalty Shootout
16:00 uur Afsluiting
16:30 uur Opruimen

Dag 2 & 3
09:00 uur Klaarzetten materialen
09:45 uur Aankomst deelnemers
10:00 uur DAGPROGRAMMA.
15:00 uur Penalty Shootout
16:00 uur Afsluiting
16:30 uur Opruimen

Diegene die zich hiervoor willen inzetten kunnen een mailtje sturen naar Eric Prins:
prin2255@planet.nl.

Uiteraard krijgen de vrijwilligers net zoals de deelnemers eten en limonade.

Deze week jeugdvoetbalkamp J.V.O.Z en S.K.N.W.K.

Deze week organiseert J.V.O.Z. in samenwerking met S.K.N.W.K. een jeugdkamp. Dit kamp begint morgen woensdag 24 oktober as. en duurt tot en met vrijdag 26 oktober.

Ruim 80 jeugdspelers (geb. 1995-1999) van diverse verenigingen van Schouwen-Duiveland hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan dit unieke jaarlijks terugkerende jeugdkamp.

Morgen zullen de vrijwilligers vanaf 07:45 uur aanwezig zijn op sportpark ‘Het Spinger’. Vanaf een uurtje of 9 zullen de eerste spelertjes komen.

Alle drie dagen begint het kamp om 10:00 uur. Tussen de middag zal er gegeten worden, waarna ’s middags het vervolg is. Om 15:00 uur wordt afgesloten met een penalty shoot-out. Zo rond 16:00 uur is het programma afgelopen.

 

Eerste dag J.V.O.Z-jeugdkamp zit er al weer op

Vandaag stond de eerste dag op het programma van het J.V.O.Z-jeugdkamp, welke bij S.K.N.W.K. gehouden werd. Deze eerste dag is zeer goed verlopen.

Vanmorgen om 07:45 uur waren alle vrijwilligers aanwezig. Na de aankomst van de trainers van J.V.O.Z., Dolf Roks, Gérard en Dennis de Nooijer, kon alles in gereedheid worden gebracht.

Rond 09:30 uur werden alle 85 spelertjes welkom geheten. Helaas waren er met de tenues wat problemen, maar dat komt morgen allemaal goed.

Voor de middagpauze waren er een viertal trainingssessies. Tussendoor werd er nog wat gedronken. Na het eten werd er om 13:00 uur weer begonnen. Ook nu weer vier verschillende voetbalvormen.

Om 15:00 uur werd afgesloten met penaltyschieten. Dit gaat ook morgen gebeuren, waarna er op vrijdag de finales zijn van het penaltyschieten.

Morgen worden alle pupillen rond 09:45 uur op sportpark ‘Het Springer’ verwacht voor dag 2. Wat ons betreft weer net zo’n geslaagde dag als vandaag.

Bekijk de foto’s van dag 1 in het Fotoboek elders op deze website.

 

Foto’s dag 1:

Ook 2e dag J.V.O.Z.-jeugdkamp weer zeer geslaagd

Vandaag, donderdag 25 oktober, stond al weer de 2e dag van het drie dagende durende jeugdkamp op het programma. Ook deze dag was weer erg succesvol.

Vanmorgen rond 09:30 uur arriveerden de eerste al weer. Na het uitdelen van het tenue (helaas nog niet voor iedereen) kon begonnen worden met dag 2.

Diverse onderdelen moesten worden afgewerkt. Stropdasschieten, gatendoel, 40 meter sprint, slalom e.v.a. Iedereen was erg enthousiast.

Aan het eind van de dag werd er weer afgesloten met het penaltyschieten.

Morgen de laatste dag. Weer diverse activiteiten. ’s Middags een bezoek van twee ‘baltovenaars’ en als afsluiting de finale van het penaltyschieten.

Dank weer aan alle vrijwilligers. Zonder jullie gaat het niet.

Bekijk de foto’s van dag 2 van dit jeugdkamp op deze website in het Fotoboek.

 

Foto’s dag 2:

 

Eerste editie J.V.O.Z-jeugdkamp erg succesvol

De eerste editie van het J.V.O.Z-jeugdkamp zit erop. Het was echt een fantastisch evenement, waar we als S.K.N.W.K. trots op kunnen zijn. Het is zeker de bedoeling dat J.V.O.Z. ook volgende jaren zal terugkeren op ‘Het Springer’.

De derde en laatste dag begon vanmorgen rond 10:00 uur. Er stonden weer diverse voetbalvormen op het programma. Na 7 rondes was het tijd om een hapje te eten.

’s Middags kregen we bezoek van de ‘balkunstenaars’ Soufiane Touzani & Rathinho. Zij gaven eerste een demonstratie. Daarna mochten alle pupillen proberen dit tweetal te verslaan. Echter een doelpunt of een bal tussen de beentjes betekende een wissel. Aan het eind moesten alle ‘verliezers’ dansen.

Tot slot kregen de deelnemers de mogelijkheid om onder aanvoering van beide spelers nog enkele ‘bewegingen’ te leren.

Het kamp werd afgesloten met de finales bij het penaltyschieten.

De winnaars van de spelletjes van dag 2 en de beste strafschopnemers werden nog in het zonnetje gezet. Alle spelertjes mochten zoals afgesproken het tenue mee naar huis nemen. Daarnaast mochten ze de voetbal meenemen en kregen ze een vaantje en nog een tasje met diverse atributen. Ook was er toch nog de mogelijkheid om een tweetal foto’s te kopen (dhr. Muste nog bedankt!). En natuurlijk kregen ze een certificaat van deelname.

De organisatie van S.K.N.W.K. kijkt terug op een geslaagd evenement. Dank aan iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit eerste prachtige J.V.O.Z.-kamp.

Tot volgend jaar.

Bekijk de foto’s van dag 3 van dit kamp elders op deze site in het Fotoboek.

 

Foto’s dag 3:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 676 – 1e editie J.V.O.Z. Voetbalkamp bij S.K.N.W.K. (Herfstvakantie 2007)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.