Zorg uiterlijk 31 oktober voor een actuele pasfoto: ook voor scheidsrechters

Bron: www.knvb.nl

Uiterlijk 31 oktober kunnen leden van de KNVB zelf hun pasfoto wijzigen in de Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app. Dit geldt ook voor scheidsrechters. Wijzig dus op tijd je pasfoto als die verouderd is of niet representatief is.

Voor het wijzigen van je pasfoto ga je in de Voetbal.nl app of Wedstrijdzaken app naar ‘Instellingen’ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Hier vind je meer meer informatie over foto’s toevoegen of wijzigen.

Welke voorwaarden?

Het bestand van de foto moet van het type JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200 px). De foto’s worden altijd geschaald naar het formaat 800×600 px.

We willen scheidsrechters vragen om een nette pasfoto van zichzelf te uploaden. We vragen dit immers ook van spelers. Pasfoto’s van spelers worden wel eens afgekeurd omdat ze niet goed lijken, van te ver genomen zijn of omdat ze een zonnebril dragen. We vragen scheidsrechters daarom om hierin het goede voorbeeld te geven en zelf een representatieve, goed lijkende foto als profielfoto in te stellen.

Geef als eerste een reactie op "Zorg uiterlijk 31 oktober voor een actuele pasfoto: ook voor scheidsrechters"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.