Voetbalclubs staan stil bij slachtoffers verkeersongeluk

Bron: www.wereldregio.nl

De geplande uitwedstrijd van SKNWK bij Zeelandia/Middelburg is verplaatst naar sportpark Het Springer in Nieuwerkerk.

Op deze manier heeft SKNWK als hele club de gelegenheid stil te staan bij speler Ids Flikweert die in de nacht van zaterdag op zondag omkwam bij een verkeersongeluk. Het wisselen van locatie is tot stand gekomen na overleg met de KNVB en Zeelandia/Middelburg. Het verzoek om de wedstrijd om te draaien kwam van de eerste selectie van SKNWK. ‘Zodoende kunnen ze na deze zeer droevige week voetballen met de steun van zoveel mogelijk SKNWK’ers’, meldt de website van de club.

In dezelfde derde klasse H gaat Bruse Boys naar Serooskerke zonder Luca en Pepijn de Bruine, Luc Klop (blessures) en Boris de Bruine (vakantie).

Tweedeklasser MZC’11, compleet en fit, begint thuis tegen Arnemuiden niet om 14.30 uur maar om 15.00 uur. Door het duel een halfuur te verzetten, kunnen spelers naar de begrafenis van Jolijn Knoop. Ook zij kwam afgelopen weekend om bij een verkeersongeluk en was zeer graag gezien bij de Zierikzeese voetbalclub.

In de vierde klasse B staat zaterdag de eerste derby van het seizoen 2024/2025 op de rol. Duiveland ontvangt in Oosterland ZSC’62 en doet dat zonder de geblesseerden Matthijs van Vaardegem, Ian Roks en Wouter de Jonge. Donny van Dongen en Bart van Duijn zijn op vakantie. De Scharendijkenaren kunnen geen beroep doen op Danny Erkelens en Michiel Schipper. WIK’57, koploper in 4B, treft in Kerkwerve De Noormannen, dat drie punten minder heeft. Alleen Dennis Dekker is er niet bij.

Brouwershaven gaat in de vijfde klasse B naar Rillandia. Wesley Dalebout, Justin de Bruine, Luuk Mabelis en Skip Reijnen zijn allen niet inzetbaar vanwege blessures. Westhoek ontvangt SPS.

 

Geef als eerste een reactie op "Voetbalclubs staan stil bij slachtoffers verkeersongeluk"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.