Enige S.K.N.W.K.-treffer dit weekend bij seniorenteams levert drie punten op !!

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 12 oktober 2023, speelden twee van onze drie seniorenteams haar vierde competitiewedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd H.K.W. ’21 2 – S.K.N.W.K. 2 werd op verzoek van tegenstander H.K.W. verplaatst. Het werd qua doelpunten een matig weekend voor de blauw/zwarten. Er werd namelijk maar 1x gescoord. Overigens betekende deze treffer wel drie punten !!

Deze enige Nieuwerkerse treffer viel bij S.K.N.W.K. 1. Tim de Looze schoot de bal vanaf de strafschopstip binnen. Dit betekende uiteindelijk een 1-0 overwinning voor S.K.N.W.K. 1 op Serooserkerke 1. Tim maakte hiermee zijn 2e seizoentreffer deze competitie.

Dit is de enige treffer vanmiddag bij S.K.N.W.K. 1 – Serooskerke 1 (Tim de Looze vanaf de penaltystip)

S.K.N.W.K. 3 moest uit naar Duiveland 3. Deze tegenstander won de voorafgaande drie duels en had hierbij een doelsaldo van 34 voor en 1 tegen. Maar S.K.N.W.K. 3 was niet van plan zich naar de slachtbank te laten leiden. Ze hielden het uiteindelijk op een 3-0 nederlaag, maar met een beetje meer geluk en scherpte hadden ook ‘wij’ kunnen scoren.

A.s. zaterdag, 19 oktober 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 4e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2024-2025/

Geef als eerste een reactie op "Enige S.K.N.W.K.-treffer dit weekend bij seniorenteams levert drie punten op !!"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.