Gezellige afsluiting voetbalweekend op sportpark Het Springer met heerlijke mosselen

Vanmiddag, zaterdag 12 oktober 2024, speelde S.K.N.W.K. 1 de thuiswedstrijd ons eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen Serooskerke 1. Het werd uiteindelijk een hele knappe drie punter voor de blauw/zwarten. Ze wonnen het duel met 1-0 nadat ze een groot gedeelte van de tweede helft ook nog met een mannetje minder moesten aantreden (na een belachelijke rode kaart). Maar ze lieten zich niet kennen! Het doelpunt werd zelfs in onder tal gescoord !!

Een geweldige ontlading na het laatste fluitsignaal. De eerste drie punter voor S.K.N.W.K. 1 in de 3e klas H. Deze geweldige middag werd afgesloten met overheerlijke mosselen !! Ook het 3e kwam terug van het uitduel bij Duiveland 3. En er was ook deze middag behoorlijk wat publiek bij de wedstrijd van het 1e. Al met al was het (lang) gezellig en druk in de kantine.

Al met al weer een geweldig dagje bij S.K.N.W.K. Speciale dank aan Neeltje Jans Mosselen die de mosselen heeft geschonken. En uiteraard ook aan Toon en Stephan voor het koken van de mosselen. Verder dank aan alle overige mensen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag op ‘Het Springer’.

 

Geef als eerste een reactie op "Gezellige afsluiting voetbalweekend op sportpark Het Springer met heerlijke mosselen"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.