Historie tussen S.K.N.W.K. 1 en Zeelandia Middelburg 1

Hieronder volgt een overzicht van de gespeelde (na-)competitiewedstrijden tussen S.K.N.W.K. 1 en de tegenstander van het aankomende weekend, Zeelandia Middelburg 1:

Er zijn geen (na-)competitiewedstrijden gespeeld tussen beide ploegen tot nu toe *. Vanaf zaterdag gaan we dus starten met het maken van historie 😉

* Zeelandia Middelburg is tijdens het seizoen 2019-2020 overgekomen vanuit het zondagvoetbal naar de zaterdag (dat werd uiteindelijk het eerste corona seizoen). Vandaar dat de 1e gespeelde wedstrijd tegen deze tegenstander niet is verwerkt in de historie, omdat deze competitie uiteindelijk nietig werd verklaard i.v.m. corona.

Op zaterdag 12 oktober 2019 speelde S.K.N.W.K. 1 de topper op het eigen sportpark Het Springer tegen Zeelandia Middelburg. Het was toen het duel om de 1e plaats in de 4e klas A. De gasten bleken uiteindelijk te sterk voor de blauw/zwarten. Eindstand was 1-3. Uiteindelijk zou het seizoen 2019-2020 wegens corona na het weekend van 7 maart 2020 worden stilgelegd en niet meer worden hervat. Op de foto Dominique Prins die een pass verstuurd. Op de achtergrond zijn ploegmaats Mark Bleiji, Stefan Vermeer en Robert Padmos.

Geef als eerste een reactie op "Historie tussen S.K.N.W.K. 1 en Zeelandia Middelburg 1"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.