Tikkie Terug Deel 674 – 8e editie Voetbal 2-daagse J.V.O.Z. Fun&Voetbal (Herfstvakantie 2014)

Logo Tikkie Terug

Het is weer bijna Herfstvakantie. Dan zijn onze jeugdspelertjes weer lekker een weekje vrij van school. In de periode 2007-2016 hielden we in samenwerking met J.V.O.Z. dan een voetbalkamp op sportpark Het Springer. Altijd een groot succes. In het begin was dit drie dagen voetballen, voetballen en nog eens voetballen. Na verloop van tijd werd het ingekort naar een voetbal 2-daagse. In 2016 besloot J.V.O.Z. elders te gaan kijken. In 2018 werd nog een poging gedaan dit evenement te organiseren in de voorjaarsvakantie. Maar daar bleek toentertijd niet voldoende animo voor en dit werd dus afgeblazen.

Voor een nieuwe editie van Tikkie Terug gaan we 10 jaar terug in de S.K.N.W.K.-Historie. In de Herfstvakantie van 2014 werd de 8e editie georganiseerd.

Op de website stond het volgende:

Al 50 aanmeldingen voor voetbal 2-daagse J.V.O.Z. bij S.K.N.W.K.

Op http://www.fun-voetbal.nl/inschrijven/voetbal2daagse kun je je nog steeds inschrijven voor de voetbal 2-daagse die S.K.N.W.K. organiseert in samenwerking met J.V.O.Z.

Deze keer wordt het gehouden op maandag 20 oktober en dinsdag 21 oktober a.s. (herfstvakantie). Inmiddels zijn er 50 aanmeldingen, maar daar kunnen er nog veel meer bij (maximaal 96 aanmeldingen) !!

Jij komt toch ook !?!

jvoz_kamp_flyer_2014

JVOZ-dagen 2014 – poster A3 + A4

 

1e dag ZLM Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal was geslaagde dag

De eerste dag van de voetbal 2-daagse Fun & Voetbal van J.V.O.Z. op sportpark ‘Het Springer’ zit er al weer op. Onder prima weersomstandigheden werd vanmorgen om 10:00 uur gestart. Overigens organiseert J.V.O.Z. dit al weer voor de 8e keer in samenwerking met S.K.N.W.K. Traditiegetrouw is dit in de herfstvakantie.

P1370138

Morgen, dinsdag 21 oktober 2014 vanaf 10:00 uur, de 2e en laatste dag van deze 8e editie. Samen met de trainers, begeleiders en andere vrijwilligers gaan de aanwezige voetballertjes er voor zorgen dat deze dag net zo leuk (of misschien nog wel leuker) wordt als vandaag. En nu maar hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, want de weersvoorspellingen zijn helaas niet heel hoopvol.

P1370171

Meer foto’s van deze 1e dag zijn terug te zien elders op deze site in Het Fotoboek.

 

8e editie Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal J.V.O.Z. zit er weer op

Vandaag, dinsdag 21 oktober 2014, was de tweede en dus laatste dag van de voetbal 2-daagse Fun & Voetbal van J.V.O.Z. op sportpark ‘Het Springer’. Waren de weergoden ons gisteren goed gezind, vandaag hadden ze een minder humeur. Maar tussen de wind en regenbuien door was het toch weer een geslaagde editie.

P1370173

Tussen de middag was er nog een heerlijke sportmaaltijd (met frikandel of kroket). Uiteraard werd de dag traditiegetrouw afgesloten met de penaltybokaal.

P1370238

Vanaf deze plaats uiteraard weer een dankwoordje aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan deze 8e editie van deze voetbal 2-daagse.

P1370245

Meer foto’s van deze 2e dag (en ook van de 1e dag) zijn terug te zien elders op deze site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s:

Dag 1

Dag 2

 

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 674 – 8e editie Voetbal 2-daagse J.V.O.Z. Fun&Voetbal (Herfstvakantie 2014)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.