Danny Folmer (S.K.N.W.K. 2) en Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) nu samen op kop topscorerlijst

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 5 oktober 2023, speelden alle drie onze seniorenteams haar derde competitiewedstrijd van dit seizoen. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een thuiswedstrijd op ons eigen sportpark Het Springer  tegen respectievelijk Wemeldinge 2 en Kloetinge 5. S.K.N.W.K. 1 mocht in Oost-Souburg op bezoek bij R.C.S. 1.

S.K.N.W.K. 2 en 3 wisten hun competitieduels gisteren te winnen. Voor S.K.N.W.K. 1 zat er na het eerste puntje vorige week tegen Kapelle 1 helaas geen vervolg aan. Ze verloren met 2-0.

S.K.N.W.K. 1 pakte dus geen punten. Er werd ook niet gescoord. Dominque Prins was met een bal op de lat het dichtstbij een treffer.

Robert Padmos (10) scoorde gisteren namens S.K.N.W.K. 2

Hij deed dit……

….vanaf de penaltystip

De grote man bij het 2e van vorige week, Danny Folmer, trof opnieuw doel. Hij scoorde gisteren namelijk 1 van de 3 treffers voor de blauw/zwarten. Zodoende bracht hij zijn seizoenstotaal al op 4. Hiermee is hij nog steeds onze topscorer (al moet hij de koppositie nu wel delen). De andere twee doelpunten voor S.K.N.W.K. 2 werden gescoord door David v/d Broek en Robert Padmos. Voor beiden de eerste competitietreffer dit seizoen.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Na eerste een nederlaag en vorige week een gelijkspel was daar gisteren de eerste overwinning !! Kloetinge 4 moest er met 4-1 aan geloven. De doelpunten werden gescoord door Dirk-Jan Hoek 2x, Stefan Vermeer 1x en Niels van Klinken. Dirk-Jan komt door zijn twee doelpunten ook al weer op vier treffers. Hij bezet hiermee samen met Danny Folmer van S.K.N.W.K. 2 de koppositie op de topscorerlijst. Stefan Vermeer maakte zijn 3e seizoenstreffer.

Dirk-Jan Hoek (9) scoorde gisteren de openingstreffer bij S.K.N.W.K. 3. Hij deed dit met een prachtige vrije trap

Joerie van Dijke, die tot nu toe in beide gespeelde wedstrijden van S.K.N.W.K. 2 doel trof, scoorde gisteren niet. Zodoende kon hij zijn serie tot nu toe niet voortzetten. Dat kon ook helemaal niet, want hij was niet aanwezig op het voetbalveld. Hij presteerde nog wel ‘iets’ anders, want hij liep gisteren de Kustmarathon !! Hulde !!

A.s. zaterdag, 12 oktober 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 3e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2024-2025/

Geef als eerste een reactie op "Danny Folmer (S.K.N.W.K. 2) en Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) nu samen op kop topscorerlijst"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.