Trainer Heikens noemt Duiveland ‘aardig gehavend’

Bron: www.wereldregio.nl

Duiveland ontvangt op de derde speeldag Bevelanders, één van de ploegen in de vierde klasse B die nog na twee ronden foutloos zijn, maar de ploeg van trainer Jordy Heikens is ‘aardig gehavend’.

De Oosterlandse ploeg, dat drie punten verzamelde, heeft in Jordi Wesdorp Ian Roks en Matthijs van Vaardegem de nodige blessuregevallen. Leander van Dijke en Jan op ‘t Hof zijn afwezig vanwege werk en Michael Jonker en Justin van Noord zijn op vakantie.

ZSC’62-collega Danny Magito, die met zijn ploeg naar Kruiningen gaat, heeft soortgelijke zorgen. Ian van Essen, Dani de Vlieger, Max Ridderhof, Ralph van Gent en Lars Romer zijn op vakantie, Jenson van Heijningen en Danny Erkelens zijn geblesseerd en doelman Leon Tournier, dit seizoen begonnen in Scharendijke, is gestopt vanwege privéredenenen. WIK’57 is compleet voor het derde competitieduel.
De SKNWK’ers Bas en Jesse van Dijke ontbreken in de derde klasse tijdens de uitwedstrijd bij RCS. Poulegenoot Bruse Boys, nog puntloos, treft Kapelle. Rudo van den Berge en Pepijn de Bruine werken aan herstel van blessures, Luc Klop is langdurig geblesseerd.

Vijfdeklasser Brouwershaven treft zaterdag op sportpark Onder de Molen Stavenisse. Luuk Mabelis en Justin de Bruine zijn de langdurig geblesseerden. Skip Reijnen en Jamie Buijl moeten werken.
MZC’11, dat zelf op vier punten staat, treft in de tweede klasse E het ongeslagen Terneuzen. Sven Heijboer is nog op huwelijksreis, doelman Thijs Rombouts heeft liesblessure en Dominique Duine is de hele week ziek geweest. Sander van Vossen gaat 23 oktober onder het mes voor een knie-operatie.

Geef als eerste een reactie op "Trainer Heikens noemt Duiveland ‘aardig gehavend’"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.