Danny Folmer scoort maar liefst 3x voor S.K.N.W.K. 2 en is topscorer bij de seniorenteams

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 28 september 2023, speelden alle drie onze seniorenteams haar tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een uitwedstrijd tegen respectievelijk Kapelle 3 en Z.S.C. ’62 3. Op ons eigen sportpark Het Springer speelde S.K.N.W.K. 1 tegen Kapelle 1.

Remco v/d Berge schiet hier de 1-0 tegen de touwen

Was het vorige week nog een troosteloos weekend voor blauw/zwart. Immers alle drie de wedstrijden werden toen verloren (en er werden ook ‘maar’ drie doelpunten gescoord). Gisteren was het allemaal anders. S.K.N.W.K. 1 pakte het eerste puntje in de 3e klas H door een 1-1 gelijkspel. S.K.N.W.K. 2 en 3 schoten met scherp. Het 2e scoorde maar liefst 7x (!!) en wonnen met 0-7. Ook zes treffers bij S.K.N.W.K. 3. Maar zoals in een echte ‘kelderklasse kraker’ scoorde ook Z.S.C. ’62 3 6 doelpunten. Dus ook hier een gelijkspel.

Danny Folmer scoorde 3 doelpunten namens S.K.N.W.K. 2

S.K.N.W.K. speelde dus met 1-1 gelijk. Remco v/d Berge zette blauw/zwart voor de rust op 1-0. Voor Remco zijn eerste doelpunt deze competitie namens S.K.N.W.K. 1

Joerie van Dijke scoorde vorige week de eretreffer namens het 2e in de met 1-3 verloren wedstrijd. Ook gisteren was Joerie trefzeker en loopt zodoende keurig 1 op 1 deze competitie. Grote man bij het 2e was Danny Folmer. Hij scoorde gisteren namelijk 3 van de 7 treffers voor de blauw/zwarten. Zodoende is hij nu onze topscorer. Joris Spitholt, Remco Veenboer en Dion de Jonge scoorden de overige doelpunten namens S.K.N.W.K. 2. Voor rasverdediger Joris pas zijn 2e doelpunt ooit namens S.K.N.W.K. 2 🙂

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Vorige week verloren van M.Z.C. ’11 5. Ook nu een derby, uit bij Z.S.C. ’62 3. En een mooie 6-6 eindstand. Dirk-Jan Hoek scoorde 2x. Stefan Vermeer maakte er één. Dat maakt met zijn doelpunt van vorige week dat hij ook 1 op 1 loopt. Nick Bouwman, Pascal Ravia en Jelle Verhoek maakten alle drie hun eerste competitiedoelpunt dit seizoen.

Volgende week zaterdag, 5 oktober 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2024-2025/

Geef als eerste een reactie op "Danny Folmer scoort maar liefst 3x voor S.K.N.W.K. 2 en is topscorer bij de seniorenteams"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.