Na twee speeldagen staat alleen Bruse Boys nog op nul

Bron: www.wereldregio.nl

Bruse Boys heeft ook op de tweede speeldag van het seizoen 2024/2025 verloren en is hiermee de enige standaardploeg van Schouwen-Duiveland die nog geen punten heeft behaald.

Pieter Roelse, de trainer, zag Bruse Boys zaterdag op sportpark Volharding met 2-3 onderuit gaan tegen VCK, de Koudekerkse formatie die op de openingsdag ook al net wat beter was dan SKNWK. De oefenmeester uit Zoutelande vond het een onterechte nederlaag. “Voor veldspel en balbezit krijg je geen punten.” SKNWK haalde het eerste punt door in Nieuwerkerk Kapelle op 1-1 te houden. Na de 1-0 door Remco van den Berge verzuimde SKNWK de 2-0 te maken. Een goede aanval van Kapelle betekende dan ook de gelijkmaker. SKNWK-trainer Johan Sulkers: “We hebben goed gevoetbald. Ik ben tevreden, alleen had er meer ingezeten”.

Remco van den Berge maakte namens SKNWK tegen Kapelle de 1-0. Het bleek niet genoeg voor een zege.

Remco van den Berge maakte namens SKNWK tegen Kapelle de 1-0. Het bleek niet genoeg voor een zege.

Een klasse lager stond een wedstrijd van Duiveland weer bol van vele treffers, maar was het De Noormannen die er eentje meer scoorde:4-3. “Onnodige fouten kosten ons de kop”, concludeerde Duiveland-trainer Jordy Heikens. “Het was een open wedstrijd waarbij een gelijke stand misschien wel het beste had gepast. Maar we maakten zelf te veel foutjes gemaakt en daar profiteerde Noormannen optimaal van.”
Poulegenoot WIK’57 kwam zaterdag voor de eerste keer in actie dit seizoen en deed dat met overtuiging tegen Goes. Kees Verwest, assistent-trainer bij WIK’57: “We kwamen al heel snel op 3-0 met goed spel. Daarna zijn we niet in de problemen gekomen en had nog wel hoger kunnen uitvallen als we het beter uitgespeeld hadden.”

Ook trainer Marcel Verschoore vond dat de score van Brouwershaven bij Lepelstraatse Boys wel wat hoger had mogen uitvallen. “Het was een makkelijke zege. Net voor rust komen we pas op 0-2. Voor de rest was er geen vuiltje aan de lucht.” In dezelfde afdeling boekte Westhoek net als ‘Brouw’ ook haar eerste overwinning. Coach Wouter Zwackhalen prees het strijdende collectief. “We waren onder de indruk van wat intimidatie. Daardoor raakten we de grip kwijt.” Toch sleepte Westhoek een zege uit het vuur na een 2-3-achterstand. “Schouders eronder, duels winnen en de pot er nog uithalen”, aldus Zwackhalen.

UITSLAGEN

AMATEURVOETBAL

Tweede klasse E:
SOVD’22-MZC’11 3-3 (2-1 Rody Vermue, 2-2 Jesse van de Vlies, 2-3 Luuk van Vossen)

Derde klasse H:
Bruse Boys-VCK 2-3 (1-0 en 2-2 Aart de Waal)

SKNWK-Kapelle 1-1 (1-0 Remco van den Berge)

Vierde klasse B:
WIK’57-Goes 5-1 (1-0 en 2-0 Colin van Wanrooij, 3-0 Ian van de Wekken, 4-1 Nick den Boer, 5-1 Colin van Wanrooij)

Noormannen-Duiveland 4-3 (1-1 Stefan de Bruine, 1-2 Dylan van Klinken, 4-3 Marice Wesdorp)

NOAD’67-ZSC’62 3-1 (0-1 Michiel Schipper)

Vijfde klasse B:

Lepelstraatse Boys-Brouwershaven 0-4 (0-1 Wesley Dalebout, 0-2 Michiel Theijssen, 0-3 Toby de Bruine, 0-4 Wesley Dalebout)

Westhoek-Dordrecht 4-3 (1-0 en 2-0 Gijs van Duijvenbode, 3-3 Tim van Gardingen, 4-3 Ruben Heijnen)

Geef als eerste een reactie op "Na twee speeldagen staat alleen Bruse Boys nog op nul"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.