Vier de liefde voor het voetbal tijdens Het Nationale Voetbalweekend

Bron: www.knvb.nl

Van de eerste onzekere stappen op het veld tot het plezier na jarenlange ervaring, voetbal is zoveel meer dan een spel – het is een tweede thuis. Om de liefde voor het voetbal te vieren organiseert de KNVB op 6, 7, 8 en 9 juni 2025 Het Nationale Voetbalweekend. Laten we er samen een onvergetelijk weekend van maken!

Het Nationale Voetbalweekend is dé kans om jouw verenging extra in de schijnwerpers te zetten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe leden, meer sponsoren, extra vrijwilligers, of juist je huidige vrijwilligers en voetballers wilt bedanken, dit is hét perfecte moment. Het is ook een mooie gelegenheid om aan de buurt te laten zien wat voor een gezellige en betrokken vereniging jouw club is. Doe mee en maak er een onvergetelijk weekend van!

Sluit aan bij een landelijk succes

Vorig jaar deden ruim 530 verenigingen mee, met meer dan 650 activiteiten door het hele land. Dit jaar willen we samen nóg meer verenigingen en voetballers betrekken voor een feestelijk weekend vol hoogtepunten.

Noteer daarom de datum van 6 tot en met 9 juni vast in de agenda en bespreek binnen jouw club welke activiteiten jullie kunnen organiseren. Of het nu een toernooi is, een clinic, een feest of iets anders – elke bijdrage telt! Deel deze oproep met je leden en vrijwilligers en begin met plannen.

Weet je al wat je gaat organiseren? Meld de activiteit dan direct aan via onderstaande button.

Activiteit aanmelden

Activiteit aanmeldenMeld hier je activiteit aan.

Het Nationale Voetbalweekend

Het Nationale VoetbalweekendLees hier alles over Het Nationale Voetbalweekend!

Geef als eerste een reactie op "Vier de liefde voor het voetbal tijdens Het Nationale Voetbalweekend"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.