Operatie op stapel voor MZC’11-speler Van Vossen (update)

Bron: www.wereldregio.nl

Sander van Vossen kan een streep zetten door het nog prille seizoen 2024/2025. De speler van MZC’11 moet onder het mes voor een operatie aan zijn kruisband.

Naast de langdurige afwezigheid van Van Vossen is Sven Heijboer zaterdag in de uitwedstrijd tegen SVOD’22, de oude ploeg van MZC’11-trainer Harro Hazelaar.
Ook Bruse Boys-coach Pieter Roelse kan over een nagenoeg complete selectie beschikken: alleen Luc Klop ontbreekt tegen VCK, dat vorige week begon met een zege op SKNWK. De Nieuwerkerkers ontvangen op eigen veld Kapelle. Slechts Tim de Looze ontbreekt en Jari Goudswaard zit na een lange blessureperiode weer bij de selectie.

WIK’57 begint in het tweede competitieduel, thuis tegen Goes, zonder Derryk van den doel geblesseerd. Duiveland, poulegenoot van de Kerkwervenaren en koploper (op doelsaldo) in de vierde klasse B. gaat naar De Noormannen zonder Matthijs van Vaardegem, Ian Roks, Tristan Korpershoek (allen geblesseerd) en Yorick Dane (afwezig). ZSC’62 heeft al behoorlijk wat personele problemen. Om diverse redenen ontbreken Dani de vlieger, Ian van Essen, Léon Tournier, Ammer Zwart, Thomas van de Tak, Jenson van Heiningen, Danny Erkelens en Max Ridderhof tegen Noad’67.

In de vijfde klasse B mag Brouwershaven-oefenmeester Marcel Verschoor meteen gaan puzzelen over zijn basiself. Om uiteenlopende redenen zijn Jerom Theijssen, Koert van de Klooster, Joep van de Wekken, Jamie Buijl, Luuk Mabelis, Justin de Bruine, Paul Stam en Skip Reijnen er niet bij tegen Lepelstraatse Boys. Poulegenoot Westhoek is volledig voor de thuiswedstrijd tegen Dordrecht. 

Geef als eerste een reactie op "Operatie op stapel voor MZC’11-speler Van Vossen (update)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.