Dorpsraad Nieuwerkerk Nodigt Inwoners Uit voor Dorpsraadpleging: Samen de Toekomst Bepalen

Nieuwerkerk, 23 september 2024 – De Dorpsraad van Nieuwerkerk nodigt alle inwoners van het dorp, inclusief het buitengebied, uit om deel te nemen aan een belangrijke dorpsraadpleging. Deze bijeenkomst, gericht op het ontwikkelen van een dorpsvisie voor de komende 10 tot 20 jaar, zal plaatsvinden op maandag 23 september in Ons Dorpshuis.

 

Tijdens de bijeenkomst, die om 19:30 uur begint, krijgen inwoners de kans om hun mening te geven over belangrijke thema’s zoals:

– Dorpsidentiteit, verbinding en samenleving

– Wonen

– Verkeer en openbaar vervoer

– Onderwijs

– Zorg en gezondheid

– Natuur, groen en spelen

– Bedrijvigheid en voorzieningen

– Sport en verenigingen

– Recreatie en toerisme

 

De dorpsraad werkt samen met adviesbureau R.I.E.T. om de visie voor de toekomst van Nieuwerkerk vorm te geven. De raad benadrukt dat de input van alle inwoners cruciaal is voor het bepalen van de thema’s en prioriteiten die in het dorpsplan opgenomen zullen worden. Voor de jeugd van Nieuwerkerk is er speciale aandacht, aangezien hun ideeën en suggesties belangrijk zijn voor de toekomst van het dorp.

 

“Dit is een unieke kans voor alle inwoners om hun stem te laten horen en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap,” aldus Florus van der Paauw, voorzitter van de Dorpsraad. “Samen kunnen we ervoor zorgen dat Nieuwerkerk zijn unieke kwaliteiten behoudt en klaar is voor de toekomst.”

 

De bijeenkomst wordt gehouden in Ons Dorpshuis, Poststraat 20, Nieuwerkerk. De zaal gaat open om 19:15 uur.

Geef als eerste een reactie op "Dorpsraad Nieuwerkerk Nodigt Inwoners Uit voor Dorpsraadpleging: Samen de Toekomst Bepalen"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.