Reminder: herindelingsverzoeken alleen via Sportlink Club

Bron: www.knvb.nl

Herindelingsverzoeken kunnen alleen via Sportlink Club worden ingediend. Dit geldt ook voor verzoeken om een team terug te trekken of om nieuwe teams op te geven.

Regelmatig ontvangt KNVB Contact e-mails van verenigingen met verzoeken tot herindeling of terugtrekking. Deze verzoeken kunnen niet behandeld worden. In Sportlink Club is een functionaliteit opgenomen voor het indienen van dergelijke verzoeken. Deze is te vinden in het menu ‘Wedstrijdzaken. Onder het kopje ‘Teams’ vind je ‘Terugtrek- en indelingsverzoeken’.

Servicepagina Sportlink

Servicepagina SportlinkMeer informatie en een handleiding vind je op de servicepagina van Sportlink.

Alleen een gebruiker met de autorisatie Wedstrijdzaken kan gebuik maken van deze functionaliteit. Het toekennen van autorisaties binnen Sportlink Club ligt bij de beheerder. Lees hier hoe autorisaties kunnen worden toegekend.

Tweede fase jeugdvoetbal

De deadlines voor het opgeven van nieuwe teams voor de tweede fase van het jeugdvoetbal zijn zondag 13 oktober (Zuid) en zondag 20 oktober (Noord/Oost en West). Ook nieuwe teams moeten worden ingeschreven via het menu Terugtrek- en indelingsverzoeken in Sportlink Club.

Seizoensplanning fasenvoetbal

Seizoensplanning fasenvoetbalMeer informatie over de seizoensplanning van het fasenvoetbal vind je hier.

Geef als eerste een reactie op "Reminder: herindelingsverzoeken alleen via Sportlink Club"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.