S.K.N.W.K. 1 wint wel, maar gaat niet door in bekertoernooi

Vooraf was het duidelijk. S.K.N.W.K. 1 moest zelf met grote cijfers winnen uit bij SC Stavenisse (minimaal met 6-0) en dan moesten W.H.S. 1 en Duiveland 1 gelijk spelen. Het heeft er echter geen enkele seconde ingezeten dat dat ook ging gebeuren. Uiteindelijk eindigde de andere wedstrijd in ‘onze’ bekerpoule in een noodzakelijk gelijkspel, 1-1. Maar de blauw/zwarten waren wel de betere van 5e klasser SC Stavenisse, maar konden eigenlijk niet overtuigen. Eindstand was 0-1.

Remco v/d Berge controleert de bal

Voorafgaand weet je wel wat je moet doen. Tempo hoog, snel van kant wisselen en blijven voetballen. Echter dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het dappere Stavenisse verdedigde met man en macht en S.K.N.W.K. stelde daar veel te weinig tegenover. Ze kregen behoorlijk wat corners en vrije trappen. Echter deze waren allen ongevaarlijk. Uiteindelijk scoorde Dominique Prins de openingstreffer, 0-1. Overigens geheel terecht gezien het spelbeeld van dat moment.

De 0-1 van Dominique Prins

Heel snel leek het ook al 0-2 te worden. Maar de pegel van afstand van Dominique Prins stuiterde via de onderkant van de lat al dan niet achter de doellijn (niemand die dit heel goed kon waarnemen) en dus geen treffer. Met deze minimale marge gingen beide ploegen rusten.

Rouël Bisschop met een mooie omhaal

In de 2e helft had S.K.N.W.K. wel veel meer balbezit, maar ook nu miste de overtuiging aan de zijde van S.K.N.W.K. Rouël Bisschop, die tijdens het laatste deel van dit duel in de spits belandde, was nog dichtbij de 0-2, na een prachtige omhaal, maar ook deze ging helaas niet binnen, maar op de lat. Een schot van binnen de 16 werd knap gepareerd door de keeper van de thuisploeg. Zodoende bleef het bij deze magere 0-1.

Aanvoerder Tim v/d Cingel (8) in de mangel bij twee spelers van de thuisploeg

Door dit resultaat is W.H.S. 1 door naar de 2e ronde van het bekertoernooi. Zij wonnen namelijk eerder al met overtuigende cijfers, 5-0, van Stavenisse. Duiveland had net als S.K.N.W.K. maar met 1-0 gewonnen. Zodoende is W.H.S. op doelsaldo door (gefeliciteerd).

S.K.N.W.K.-doelman Jasper van Tilburg kende een hele rustige en makkelijke middag vandaag

A.s. week wacht de start van de competitie. De blauw/zwarten spelen dan uit in Koudekerke tegen V.C.K. Dan zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt. Maar dat zal ook zeker gaan gebeuren.

Eindstand 1e ronde beker

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 1 wint wel, maar gaat niet door in bekertoernooi"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.