Bekertoernooi: S.K.N.W.K. 2 is al klaar, voor S.K.N.W.K. 1 nog een kleine kans

Gisteren werden de 2e wedstrijden in de 1e ronde van het bekertoernooi gespeeld. Voor S.K.N.W.K. 2 was dit opnieuw een pittige opgave. Vorige week hielden ze lang stand tegen 3e klasser D.B.G.C. 2. En omdat ‘we’ een duidelijke strafschop worden onthouden, eindigde het duel in een nipte 2-1 nederlaag.

Ook gisteren voor de blauw/zwarten een sterke tegenstander. Immers S.K.N.W.K. 2, dat zelf actief zal zijn in de reserve 4e klas, trof op ons eigen sportpark Het Springer Bruse Boys 2. Ook zij spelen aankomende competitie een klasje hoger dan S.K.N.W.K. Tot aan de rust ging het behoorlijk gelijk op, getuige ook de 1-1 ruststand. Echter tijdens het 2e bedrijf moest S.K.N.W.K. 2 toch haar meerdere erkennen in ‘Bru’. De lullige 1-2 en in de slotfase ook nog de 1-3 werd hen fataal. Door deze 2e nederlaag in het bekertoernooi zijn ze uitgeschakeld. De laatste wedstrijd tegen FC De Westhoek ’20 2 is daarom a.s. zaterdag ‘om des keizers baard’. D.B.G.C. 2 en Bruse Boys 2 gaan in een onderlinge strijd uitmaken wie zag mag gaan opmaken voor de 2e ronde van het bekertoernooi.

De stand in de beker bij S.K.N.W.K. 2 na twee van de drie speelronden

S.K.N.W.K. 1 speelde gisteren opnieuw gelijk. Hierdoor staan ze nu op twee punten deze bekercompetitie. Omdat W.H.S. 1 gisteren won met 5-0 van SC Stavenisse is de opdracht duidelijk voor S.K.N.W.K. Zij moeten a.s. zaterdag in het uitduel tegen ditzelfde Stavenisse met 6 doelpunten verschil winnen. En dan moeten W.H.S. 1 en Duiveland 1 in hun onderlinge duel gelijk spelen. Alleen dan kan S.K.N.W.K. 1 de volgende ronde van het bekertoernooi nog bereiken. Bij elk ander resultaat zal of Duiveland of W.H.S. de volgende ronde behalen.

De tussenstand na twee gespeelde wedstrijden in de bekerpoule van S.K.N.W.K. 1

Geef als eerste een reactie op "Bekertoernooi: S.K.N.W.K. 2 is al klaar, voor S.K.N.W.K. 1 nog een kleine kans"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.