Voor 4e keer in 5 seizoenen was Duiveland 1 – S.K.N.W.K. 1 affiche in 1e ronde bekertoernooi; 3x gelijk en 1x winst

Gisteren, zaterdag 7 september 2024, stond voor S.K.N.W.K. 1 de 2e wedstrijd op het programma in de 1e ronde van het bekertoernooi van dit seizoen. Voor de blauw/zwarten was dit een uitwedstrijd in Oosterland tegen Duiveland 1. Zoals al eerder gememoreerd was dit affiche, Duiveland 1 – S.K.N.W.K. 1, voor de 4e keer in de laatste 5 seizoenen één van de drie bekerduels voor S.K.N.W.K. 1. Alleen vorig jaar werd er anders ‘geloot’. Toen trof S.K.N.W.K. 1 eens een keer niet Duiveland, maar Bruse Boys…….

Spelbeeld uit de wedstrijd van gisteren

Gisteren eindigde het bekerdduel in een 2-2 gelijkspel (https://www.sknwk.nl/156176/s-k-n-w-k-1-verzuimt-om-winst-te-pakken-in-derby-tegen-duiveland/)

Twee seizoenen geleden was er o.a. behoorlijk wat tumult over de kleur van onze broekjes

Tijdens het seizoen 2022-2023 eindigde de derby ook in een gelijkspel. Toen werd het 1-1 (https://www.sknwk.nl/133106/matige-start-bekercompetitie-s-k-n-w-k-1-uit-bij-duiveland-1/)

In september 2021 won S.K.N.W.K. de bekerkraker met 2-3

In september 2021-2022 werd er gewonnen door S.K.N.W.K. 1. Eindstand was toen 2-3 (https://www.sknwk.nl/123902/s-k-n-w-k-1-in-waar-spektakelstuk-overwinnaar-in-oosterland-en-door-naar-volgende-ronde/). Deze winstpartij zorgde ervoor dat S.K.N.W.K. 1 zich dat seizoen wist te plaatsen voor de 2e ronde.

Machiel Schot zorgde in seizoen 2020-2021 voor de enige Nieuwerkerkse treffer, eindstand 1-1

En ook in het seizoen 2020-2021 stond aan het eind van de wedstrijd 1-1 op het scorebord (https://www.sknwk.nl/113171/strijdend-s-k-n-w-k-1-pakt-verdiend-punt-in-derby-tegen-duiveland-1/)

Gisteren weer behoorlijk wat supporters vanuit Nieuwerkerk 🙂

Uiteindelijk maakt het niet zo heel veel uit welke tegenstander(s) je treft tijdens het bekertoernooi. Immers voor de meeste amateurteams zijn dit veredelde oefenduels op weg naar de start van de competitie. Wat dan wel keer ‘aardig’ zou zijn, is om het duel dan om te draaien naar een thuiswedstrijd voor S.K.N.W.K. Want dit soort wedstrijden (derby’s) worden meestal goed bezocht. Ook gisteren namelijk weer behoorlijk wat publiek langs de lijn (zeker weer heel veel Nieuwerkerkse support). En dus is het dan tijdens en na de wedstrijd ook lekker druk in de kantine. Daar zouden ‘wij’ dan ook wel een keertje van willen profiteren bij deze derby 🙂

En na afloop van de wedstrijd gisteren was het nog gezellig druk rondom de kantine

Geef als eerste een reactie op "Voor 4e keer in 5 seizoenen was Duiveland 1 – S.K.N.W.K. 1 affiche in 1e ronde bekertoernooi; 3x gelijk en 1x winst"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.