MZC’11 2 doet het weer beter dan MZC’11 1

Bron: www.wereldregio.nl

Zeker, het tweede elftal van MZC’11 heeft te maken met andere tegenstanders maar het is wel opmerkelijk dat het tweede team voor de tweede keer op rij wint en het keurkorps weer verliest in de bekercompetitie.

Net als vorige week ging MZC’11 met een 3-0-zege van het veld af. Gebeurde dat een week geleden thuis tegen vierdeklasser Goes, zaterdag was dat het geval in en tegen vijfdeklasser Wemeldinge. Zaterdag 14 september kan MZC’11 2 het ‘afmaken’ door van derdeklasser SSV’65 te winnen en zich dan te plaatsen voor een vervolg in het bekertoernooi.
Dat is aan het eerste elftal van MZC’11 van trainer Harro Hazelaar niet besteed. Zijn team verloor ook het tweede bekerduel (thuis van Kruisland met 1-3) en kan voortzetting vergeten. Dit geldt ook na nederlagen van zaterdag voor Westhoek en Brouwershaven. Ook WIK’57, ZSC’62 en Bruse Boys zijn na de tweede speelronde eigenlijk al ‘klaar’.

Dit geldt niet voor Duiveland dat na de wedstrijd (foto) tegen SKNWK, die op het Oostersportpark eindigde in 2-2, de volgende ronde kan bereiken. Dit moet dan zaterdag 14 september tegen WHS gebeuren, dat net als de Oosterlanders vier punten heeft. De winnaar wordt poulewinnaar en gaat verder. Spelen Duiveland en WHS gelijk, dan maakt SKNWK nog een kans maar dan moeten de Nieuwerkerkers wel met vijf goals verschil winnen van SC Stavenisse.

UITSLAGEN

BEKERCOMPETITIE

Tweede duel poulefase:

WIK’57-VCK 0-4

Bruse Boys-Prinsenland 1-3 (1-2 Jarno van Nieuwenhuize)

MZC’11-Kruisland 1-3 (1-3 Ingmar Quist)

Westhoek-Lewedorpse Boys 0-4

Duiveland-SKNWK 2-2 (0-1 Tim van der Cingel (strafschop), 1-2 Dominique Prins)

ZSC’62-Serooskerke 3-1 (1-0 Youri van der Klooster, 2-0 Jensson van Heijningen, 3-0 Youri van der Klooster)

Brouwershaven-Wolfaartsdijk 0-2

Wemeldinge-MZC’11 2 0-3 (0-1 en 0-2 Elyjah van Ham, 0-3 Bart van der Wouden)

Afbeelding

Geef als eerste een reactie op "MZC’11 2 doet het weer beter dan MZC’11 1"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.