Wedstrijdverslag W.H.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 (website W.H.S.)

Afgelopen zaterdag werd door WHS 1 de uitwedstrijd voor de beker tegen SKNWK gespeeld. Waar een week eerder in de “oefenpot” met 0 -1 werd gewonnen kwamen de groen/witten deze keer niet verder dan 1 – 1.  Een zeer teleurstellende eerste helft waarin veel fout ging, het tempo te laag en nauwelijks iets werd gecreëerd. Terecht dat SKNWK met een 1 – 0 stand aan de thee ging. Een helft die we maar snel moeten vergeten en daar waren de spelers zichzelf ook van doordrongen. Een hoopvolle tweede helft met als invaller een zeer gretige Arjen de Heer die binnen de lijnen kwam voor Ronaldo de Witte. Je zag gelijk dat er een aanspeelpunt voorin was en het vertrouwen groeide binnen het team. Er werden kansen gecreëerd maar nog niet gescoord. Dat deed Gijs den Ouden, als invaller voor Fabian Vroegop, wel vanaf de penalty stip. Hij schoot hem onberispelijk binnen (1-1) nadat een speler van de tegenpartij Arjen onreglementair tegen de “groene mat” werkte. Door deze overtreding kreeg de betreffende speler zijn 2e gele kaart en dat betekende dat SKNWK met 10 man verder moest. Raf Moerland werd nog “gebracht” voor Jens Elenbaas. Raf is ook een speler die vorig seizoen deel uitmaakte van het kampioensteam van de JO18. Ondanks het veldoverwicht scoorde WHS niet meer, alhoewel Jordy Kaat met een schot op de lat dicht bij de overwinning was.