Dag van de vitaliteit bij Schott & Co

Bron: https://schottenco.nl/opleidingen/dag-van-de-vitaliteit/

Wat kun je verwachten?

Deze dag staat helemaal in het teken van vitaliteit, een belangrijke zaak in het leven waar we allemaal mee te maken hebben. Wij zeggen ook wel: ‘Een vitaal leven is een gelukkiger leven.’ Wie wil er nou niet gezonder zijn, lekker in zijn vel zitten en goed om kunnen gaan met stress?

Op zondag 29 september belichten we alle facetten waaruit vitaliteit bestaat. We beginnen met de vraag wat vitaliteit is en wanneer je vitaal bent. Vervolgens kijk je naar je eigen situatie en breng je je eigen vitaliteit in kaart. Dit doen we met een vitaalscan, die we zelf ontwikkeld hebben. Met deze scan breng je je vitaliteit op maar liefst 10 verschillende gebieden in kaart. Hier komt een score uit, en deze zullen we samen omzetten in verbeterpunten en concrete acties die hierbij horen.

De dag is afwisselend en laat je kennismaken met interessante theorie, beweegmomenten uit toegankelijke yoga en pilates, een korte work-out via Boest en een aantal heerlijke ontspanningsmomenten.

In het programma is genoeg ruimte om te socializen met de andere deelnemers en ’s middags genieten we van een gezonde lunch. Koffie en thee zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Aan het einde van de dag zul je naar huis gaan met een duidelijk beeld van je eigen vitaliteit en heb je een actieplan waar je morgen al mee kunt beginnen. Beloofd!

Meld je nu aan voor de dag van de vitaliteit

Aanmelden kan via: https://schottenco.nl/opleidingen/dag-van-de-vitaliteit/