Gisteren, zaterdag 31 augustus 2024, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Om 09:00 uur was S.K.N.W.K. JO12-1 het eerste team dat in actie kwam

Zij speelden in Willemstad tegen Kogelvangers JO12-1

Met de rust stonden de blauw/zwarten nog met 1-0 achter

Maar in de 2e helft werd de achterstand teniet gedaan

Ze kwamen zelfs op voorsprong, 1-2

Echter helaas in de minuut van deze sportieve pot alsnog een tegentreffer

En dus een eindstand van 2-2

Op ons eigen sportpark Het Springer begon S.K.N.W.K. JO8-1 aan het thuisduel tegen S.S.V. ’65 JO8-1

Overgekomen uit de JO7-1 (4 tegen 4) was dat dus best wennen voor het eerst op een groot veld

Het was een leuke en open wedstrijd met heel veel kansen

Echter scoorden de gasten uit Goes net iets vaker dan onze pupillen

En dus een nederlaag voor blauw/zwart

Eindstand 4-8

Op het hoofdveld kwam S.K.N.W.K. JO13-1JM in actie

Tegenstander was N.O.A.D. ’67 JO13-1

Overgekomen vanuit de JO12 was dit voor de jongens en meiden uit JO13-1JM de eerste wedstrijd op een volledig speelveld

Eindstand dus 1-1

De eerste thuiswedstrijd (dat is voor de winterstop op Dreischor) van ST D.Z.C. ’09/S.K.N.W.K. JO15-1 tegen De Meeuwen JO15-1 eindigde ook in een gelijkspel, 2-2

Om 12:00 uur moest S.K.N.W.K. 2 aantreden in Oude- Tonge

De eerste bekerwedstrijd was namelijk tegen D.B.G.C. 2

Tegen het één klasse hoger spelende D.B.G.C. 2 liet S.K.N.W.K. 2 een prima indruk achter

Pas vlak voor de rust kwam de thuisploeg op 1-0

In de 2e helft kwam S.K.N.W.K. 2 middels een machtige kopbal van Danny Folmer weer langszij

Helaas kwam D.B.G.C. toch weer op voorsprong

En omdat in de absolute slotfase S.K.N.W.K. na een 1000% overtreding van de doelman geen pingel kreeg

Verloor het moedig strijdende S.K.N.W.K. 2 met minimaal verschil, 2-1

Het slotakkoord deze middag was op ons eigen sportpark Het Springer

Voor het bekerduel tussen S.K.N.W.K. 1 en W.H.S. 1

Invaller Jesse van Dijke (nog net zichtbaar achter de scheidsrechter) schoot S.K.N.W.K. 1 op voorsprong

Met een 1-0 tussenstand gingen we de rust in

Vlak nadat Rouël Bisschop in de 2e helft al een lullige gele kaart had gekregen, wil hij hier de bal uitverdedigen

Echter trapte hij per ongeluk tegen het been van de tegenstander die net iets sneller was

Dit resulteerde opnieuw in geel en dus rood

Doelman Ryan Boogerd was kansloos op de strafschop

Uiteindelijk zagen de supporters een prima strijdend S.K.N.W.K. 1 een verdiend punt in de wacht slepen na uiteindelijk 40 minuten 10 tegen 11