Keepers Ryan Boogerd en Jasper van Tilburg weer terug onder de lat

Onze seniorenkeepers Ryan Boogerd en Jasper van Tilburg zijn weer terug onder de lat. En dat is mooi om te zien. Jasper was eigenlijk het hele afgelopen seizoen uit de roulatie wegens een blessure en operatie aan de schouder. Ryan moest begin van dit jaar verstek laten gaan wegens een blessure en eveneens operatie aan zijn pink. Overigens is het bij Ryan helaas nog niet opgelost waardoor er bij nogmaals een ingreep aan zijn pink zal moeten worden gedaan (alvast sterkte).

Jasper van Tilburg met een prima redding tegen D.B.G.C. 2

Maar Ryan keepte inmiddels al twee wedstrijden bij S.K.N.W.K. 1 (zowel vorige week bij het oefenduel tegen W.H.S. en gisteren de bekerwedstrijd tegen eveneens W.H.S.). Jasper stond gisteren onder de lat bij S.K.N.W.K. 2 bij het bekerduel in Oude Tonge bij D.B.G.C.

Ryan Boogerd keepte opnieuw een prima wedstrijd bij S.K.N.W.K. 1

Ze lieten beiden een prima indruk achter. En ook dat is fijn, want 1e doelman Daan v/d Cingel raakte onlangs op de training geblesseerd aan zijn enkel en is dus enkele weken uitgeschakeld. Dan is het goed om te weten dat er twee prima keepers zijn die hem als het nodig is, kunnen vervangen !!