Gezellige Vrijwilligersavond op sportpark Het Springer

Gisteren, vrijdag 30 augustus 2024, was het weer tijd om de belangrijkste mensen binnen een vereniging in het zonnetje te zetten. De vrijwilligers !! Ook deze keer waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor een heuse Vrijwilligersavond. Dit betroffen overigens de vrijwilligers van het afgelopen seizoen 2023-2024.

Rond het klokje van 18:00 uur druppelden de eersten binnen. En zo’n half uurtje later waren alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld (inclusief hun eventuele partner) dan ook binnen (lees buiten, want met dit  weer kon dat prima). Dit waren er uiteindelijk ruim 50.

Ook deze keer begonnen we met een drankje. Nadat onze voorzitter Robbert v/d Zande iedereen welkom had geheten waren inmiddels ook de bbq’s op temperatuur zodat er daarna heerlijk kon worden gegeten. Het was echt heerlijk. Er was/waren voldoende vlees, salades, saus, stokbrood, kruidenboter. Dit alles met een drankje liet een ieder zich smaken.

Na het eten was er als toetje nog een ijsje. Hierna was er onder het genot van een muziekje nog een gezellig samenzijn buiten of in de kantine. Er werd nog een potje gekaart of gedart of andere (dobbel)spelletjes gedaan. De fanatiekelingen gingen zelfs nog een potje voetballen.

Uiteindelijk konden we rond 23:45 uur de deur van de kantine weer sluiten. We kunnen weer terugkijken op een super gezellige Vrijwilligersavond. Dank aan de organisatie van gisteren. En tot slot nogmaals een dankwoordje aan al onze vrijwilligers !! Zonder jullie konden we ons prachtige clubje niet draaiende houden !!

Bekijk meer foto’s van deze vrijwilligersavond elders op de site in Het Fotoboek.