Prima debuut vandaag van 17-jarige Levi Verbraak bij S.K.N.W.K. 1

Sinds kort is Levi Verbraak, inmiddels 17 jaar, terug waar het voor hem allemaal is begonnen op het voetbalveld. Als ‘mini’ heeft hij namelijk zijn eerste voetbaltrainingen en wedstrijden gespeeld in het blauw/zwart. Daarna is hij via M.Z.C. ’11 bij Kloetinge in de jeugd beland. Dit seizoen is hij aangesloten bij S.K.N.W.K. JO19-1.

Vanmorgen speelde hij al een oefenduel met onze JO19-1 tegen SJO B.D.C. JO19-1. Omdat vanmiddag tijdens de warming-up er een blessuregeval was bij S.K.N.W.K. 1 en er nog wat kleine pijntjes waren en sommige spelers net waren aangesloten na hun vakantie nog zonder te trainen, is vanmiddag in overleg met de trainers van JO19-1 besloten Levi nog aan te laten sluiten bij S.K.N.W.K. 1.

Verbraak mocht de laatste 25 minuten bij het oefenduel van S.K.N.W.K. 1 tegen W.H.S. 1 op ons eigen sportpark Het Springer invallen. Hij deed dit met verve. Verdedigend stond hij zijn mannetje en ook aan de bal speelde hij heel volwassen. Hij kan daarom zeker terug kijken op een prima debuut !!