Tweede oefenwedstrijd S.K.N.W.K. 1 eindigt in nipte 0-1 nederlaag

Vandaag, zaterdag 24 augustus 2024, stond voor S.K.N.W.K. 1 de tweede oefenwedstrijd op het programma. Na inmiddels vijf trainingen en de oefenwedstrijd vorige week tegen Den Bommel (1-1) was het nu tijd voor een oefenpot op ons eigen sportpark Het Springer.

Inmiddels wordt de selectie steeds breder gelukkig, omdat ook de laatsten terug zijn van een vakantie. Domper is wel de blessures van doelman Daan v/d Cingel en back Jari Goudswaard. Zij raakten afgelopen week tijdens de training geblesseerd. Allebei aan de enkel.

Het eerste half uur van deze oefenwedstrijd tegen W.H.S. 1, dit seizoen evenals S.K.N.W.K. acterend in de 3e klas, was prima van S.K.N.W.K. Het balletje ging prima rond. Echter toen een kwartier voor tijd een misverstand in de verdediging, twee spelers liepen elkaar min of meer in de weg, werd afgestraft door de prima spits van W.H.S. 1, was S.K.N.W.K. het eventjes kwijt. Met deze enige treffer van de eerste helft gingen beide teams met een 0-1 tussenstand eventjes pauzeren.

In de 2e helft gingen ‘we’ op zoek naar de gelijkmaker. Er waren wat kleine kansen, maar de zuiverheid ontbrak. Aan de andere kant leek W.H.S. de 0-2 te scoren toen doelman Ryan Boogerd bij de 2e paal al was gepasseerd. Maar gelukkig was Rouël Bisschop zeer attent en haalde hij de bal van de lijn.

S.K.N.W.K. kreeg ook nog wat corners, maar deze waren allen een prooi voor de tegenstander. Na 90 minuten floot de prima leidende scheidsrechter Jacob Muller deze nuttige oefenpot af. Net op tijd voor de buien, want toen we binnen waren (in de kantine of de kleedkamers), kwam het water met bakken uit de hemel.

Positief aan dit duel was nog het debuut van de 17-jarige Levi Verbraak. Hij is na enkele jaren M.Z.C. ’11 en vooral Kloetinge dit seizoen aangesloten bij S.K.N.W.K. JO19-1. Vanmorgen speelde hij al een oefenduel met zijn eigen team. Omdat er tijdens de warming-up nog een blessure geval bij kwam en er nog wat kleine pijntjes waren, is in overleg met de trainers van JO19-1 besloten Levi nog aan te laten sluiten bij ‘1’. Hij viel zo’n 25 minuten voor het einde in en kan terug kijken op een prima debuut in het eerste !!

Aankomende dinsdag stond in principe een oefenwedstrijd op Het Springer tegen Wemeldinge op het programma. Echter hebben zij vanavond wegens een spelerstekort afgezegd. Er wordt nog gezocht naar een vervangende tegenstander en anders zal er gewoon worden getraind.

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van deze oefenwedstrijd.

2 reacties op "Tweede oefenwedstrijd S.K.N.W.K. 1 eindigt in nipte 0-1 nederlaag"

1. Dat waren nog eens tijdens Kees. Toen schreef je kat nog met een u volgens mij 😉

2. Kees Stoutjesdijk | 25-08-2024 at 10:46 |

De eerstehelft was prima vooral het plaatsen was goed.De tweedehelft was niet zo best al kregen ze nog enkele kansen maar David v d Broek liep zich vast op twee var dedigers.Over een week nog een keer voor de beker.Ik had vroeger ook wel eens een zere enkel.Maar daar deed ik een doek met azijn er omheen,dat was zondag beter.Mannen succes.