S.K.N.W.K. 1 speelt vandaag 2e oefenwedstrijd van deze voorbereiding

Voor S.K.N.W.K. 1 staat vandaag, zaterdag 24 augustus 2024, de 2e oefenwedstrijd van deze voorbereiding op het programma. Op ons eigen sportpark Het Springer is 3e klasser W.H.S. 1 de tegenstander. De aftrap zal zijn om 14:30 uur.

Een half jaar geleden, om precies te zijn zaterdag 17 februari 2024, speelden beide teams ook al eens een oefenpot tegen elkaar. In Sint-Annaland was de thuisploeg toen nipt te sterk (https://www.sknwk.nl/149411/s-k-n-w-k-1-verliest-nipt-van-2e-klasser-w-h-s-1-in-nuttige-oefenwedstrijd/). Spelen beide teams dit seizoen in de 3e klasse, tijdens dit oefenduel was het klasseverschil nog twee klassen. Immers speelde W.H.S. 1 toen nog in de 2e klasse en zoals een ieder wel bekend werd S.K.N.W.K. afgelopen seizoen kampioen in de 4e klasse.

Ook volgende week zal W.H.S. 1 trouwens de opponent zijn van S.K.N.W.K. 1. Dit is het geval, omdat beide teams, samen met Duiveland en SC Stavenisse is ingedeeld in een bekerpoule. Ook volgende week zaterdag zal de wedstrijd worden afgewerkt op sportpark Het Springer.