S.K.N.W.K. 1 speelt met 1-1 gelijk in eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding

Vandaag, zaterdag 17 augustus 2024, stond voor S.K.N.W.K. 1 de eerste oefenwedstrijd op het programma. Na drie trainingen was het de beurt voor een eerste oefenpot. In Den Bommel was het eerste elftal van de plaatselijke v.v. de tegenstander van de blauw/zwarten (vanmiddag in het rode reserve tenue, omdat de thuisploeg ook in blauw/zwart speelt). Voor hoofdtrainer Johan Sulkers een mooie gelegenheid om zijn spelers voor het eerst ‘echt’ aan het werk te zien deze voorbereiding..

Hier en daar nog wel wat afwezigen i.v.m. vakantie, ziekte of blessures. Maar dat is uiteraard geen probleem. Zo kunnen andere spelers ook hun kunsten tonen en proberen de staf van S.K.N.W.K. 1 te overtuigen van hun kunnen.

In de eerste helft van deze oefenwedstrijd kwam Den Bommel uit een corner onnodig op voorsprong (gewoon niet scherp verdedigen). Echter had het ook zo maar gelijk kunnen staan met de rust, want Tim de Looze een aantal keren, maar ook Dominique Prins hadden de mogelijkheden de score gelijk te maken.

In de 2e helft wat wissels aan beide kanten. S.K.N.W.K. kwam steeds beter in het spel. De gelijkmaker was dan ook terecht. Tim de Looze was allert na een foutje van de doelman van de thuisploeg en scoorde beheerst de 1-1. De thuisploeg teisterde nog wel een keertje de lat boven S.K.N.W.K.-goallie Daan v/d Cingel, maar als er een ploeg verdiende te winnen, was dat zeker S.K.N.W.K. Ook nu nog een aantal goede kansen. Maar de scherpte ontbrak net waardoor er niet meer werd gescoord.

Al met al een nuttige oefenwedstrijd. Leuke dingen gezien, maar zeker ook zaken waar nog aan gewerkt moet worden. En onder behoorlijk pittige omstandigheden, want het was behoorlijk warm (vandaar dat er tijdens beide helften een korte drinkpauze was ingelast), kon iedereen toch weer zijn meters maken en zijn eerste wedstrijdminuten maken dit seizoen.

Aankomende week wordt weer 2x getraind. Zaterdag wacht oefenwedstrijd nummer twee. Dan is op ons eigen sportpark Het Springer W.H.S. 1 de tegenstander (overigens ook de week erop de opponent tijdens de eerste bekerwedstrijd van S.K.N.W.K. 1). Aftrap is om 14:30 uur.

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van deze oefenwedstrijd.