Abonnementen Bestuursberichten, Competitiezaken veldvoetbal en Futsal uitgezet in Sportlink Club

Bron: www.knvb.nl

Sinds een aantal seizoenen stuurt de KNVB belangrijke informatie voornamelijk via servicemailings aan verenigingen. Hierdoor wordt het besloten e-mailsysteem van Sportlink Club steeds minder gebruikt. Vanaf het begin van het seizoen 2024/’25 zal een aantal abonnementen dat in de praktijk niet meer gebruikt wordt, worden stopgezet.

Het betreft de abonnementen over Bestuursberichten, Competitiezaken veldvoetbal en Futsal. De abonnementen Wedstrijdwijzigingen Futsal, Wedstrijdwijzingen Veld, Digitale tuchtbrieven en Financiële Post blijven wél via Sportlink Club lopen. Dit zijn vaak automatisch verstuurde e-mails.

Wat betekent dit voor amateurclubs?

Om ervoor de zorgen dat deze e-mails bij de juiste functionarissen binnen de vereniging terechtkomen, is het belangrijk dat elke vrijwilliger met de juiste functie geregistreerd staat in Sportlink Club, met een actueel e-mailadres.

Daarnaast is het aan te raden om regelmatig in Sportlink Club te controleren of de e-mailadressen waar de automatische berichten naar worden doorgestuurd nog juist zijn. Voor de abonnementen op de mailings over Bestuursberichten, Competitiezaken veldvoetbal en Futsal hoeft dit niet meer. Voor de abonnementen op mailings over Wedstrijdwijzigingen Futsal, Wedstrijdwijzingen Veld, Digitale tuchtbrieven en Financiële Post vragen we verenigingen wél om de e-mailadressen van betreffende functionarissen te controleren of toe te voegen. Hier kun je lezen hoe dat moet.

KNVB MailingsKNVB MailingsKlik hier voor meer informatie over de verschillende mailings die de KNVB stuurt.