Voor vrijdag 23 augustus a.s. aanmelden voor de Vrijwilligersavond

Afgelopen seizoen heb je een belangrijke bijdrage geleverd aan het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. Het bestuur van S.K.N.W.K. is hiervoor bijzonder dankbaar en nodigt jou – en eventuele partner – uit voor de vrijwilligersavond van S.K.N.W.K. op vrijdag 30 augustus.

 

PROGRAMMA

Vanaf 18:00 uur ben je welkom in de kantine van S.K.N.W.K. waar we een barbecue voor jullie verzorgen. De avond duurt tot 23:00 uur en consumpties zijn gratis. Dit alles omlijst met lekkere muziek en veel gezelligheid zorgt hopelijk voor een fantastische avond met alle vrijwilligers.

 

AAN- EN AFMELDEN

Inmiddels zijn, als het goed is, alle vrijwilligers per mail uitgenodigd. Wij verzoeken je/jullie vriendelijk om vóór vrijdag 23 augustus a.s. via deze mail (secretaris@sknwk.nl) aan te geven welke leden uit je gezin aanwezig zijn en of je partner mee komt. Wil je bij het aanmelden ook wensen voor het eten aangeven (vegetarisch, allergieën, etc.).

Graag ontvangen wij ook een reactie wanneer je niet aanwezig kunt zijn. Dan weten we zeker wie er wel en niet zijn en kunnen we de juiste hoeveelheid barbecue pakketten bestellen.

We zien je graag op 30 augustus a.s. om je te bedanken voor je inzet voor onze club. En we hopen dat we ook vooruit kunnen kijken naar een nieuw seizoen waar je weer een bijdrage aan wilt leveren als vrijwilliger!

Ben jij ook vrijwilliger en heb je geen uitnodiging gehad of heb je misschien van/over een andere vrijwilliger gehoord dat hij/zij niet is uitgenodigd, laat dit dan z.s.m. weten via secretaris@sknwk.nl

Vriendelijke en sportieve groet van de vrijwilligerscommissie