Competitie-indelingen veld vrijdag gepubliceerd

Bron: www.knvb.nl

De competitie-indelingen categorie B en A (senioren en jeugd, met uitzondering van Divisies) zijn vanaf vrijdagochtend 9 augustus beschikbaar in de Voetbal.nl app. Ook de bekerindelingen senioren categorie B zijn dan bekend. De wedstrijdprogramma’s komen op zaterdag 10 augustus beschikbaar. Dit geldt ook voor de Divisies.

Eerder werden al de indelingen en wedstrijdprogramma’s van de landelijke Divisies mannen, vrouwen en jeugddivisies bekend, net als de bekerindelingen in categorie A.

Start competities veld

17/18 augustus 2024: start Tweede en Derde Divisie mannen
24/25 augustus 2024: start Vierde Divisie mannen
31 aug./1 sep. 2024: start bekercompetitie categorie A en B
31 augustus 2024: start fasenvoetbal jeugd Zuid
7 september 2024: start fasenvoetbal jeugd Noord/ Oost en West
21/22 september 2024: start reguliere competitie categorie A en B

Nieuwe pagina VeldvoetbalNieuwe pagina VeldvoetbalInformatie over het de veldvoetbalcompetities is te vinden op de vernieuwde Wedstrijdsecretarissen Assist pagina Veldvoetbal. Je vindt hier informatie over onder andere seizoensplanning, deadlines, regelgeving, competities, het wedstrijdformulier en speelgerechtigdheid.

Futsal

In juli zijn de competitie- en bekerindelingen futsal gepubliceerd. Ook het wedstrijdprogramma van de beker is bekend. Op 16 augustus volgt het wedstrijdprogramma van de competitie. Alle indelingen en programma’s zijn te vinden in de Voetbal.nl app.

Start competities futsal

Vanaf 2 september 2024: start bekercompetities districten
Vanaf 2 september 2024: start Eerste divisie mannen en Eredivisie vrouwen
Vanaf 9 september 2024: start competities districten
Vanaf 14 oktober 2024: start Eredivisie mannen

Nieuwe pagina FutsalNieuwe pagina FutsalInformatie over de futsalcompetities is te vinden op de vernieuwde Wedstrijdsecretarissen Assist pagina Futsal. Je vindt hier informatie over onder andere seizoensplanning, deadlines, regelgeving, competities, het wedstrijdformulier en speelgerechtigdheid.