Tikkie Terug Deel 668 – Jeugdstartdag S.K.N.W.K. van 10 jaar geleden (23 augustus 2014)

Logo Tikkie Terug

Volgende week zaterdag, 17 augustus 2024, is de aftrap van het voetbalseizoen 2024-2025 voor al onze jeugdteams. We doen dit middels de Jeugdstartdag. Inmiddels een heuse traditie, want sinds 2012 wordt elk nieuw voetbalseizoen zo begonnen.

Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 668. We gaan terug naar de Jeugdstartdag van 10 jaar geleden. Om precies te zijn naar zaterdag 23 augustus 2014.

Op de website stond het volgende:

Breng morgenochtend je vriendje of vriendinnetje mee !!

Morgen, zaterdag 23 augustus 2014, organiseert S.K.N.W.K. voor de F-pupillen t/m de C-junioren een Open Jeugdstartdag. Dan begint voor de S.K.N.W.K.-jeugd het nieuwe voetbalseizoen. Kans om kennis te maken met je trainer(s) en leider(s), je (nieuwe) teamgenootjes, een teamfoto van je eigen team te maken, te trainen en vooral heel veel plezier te maken!!

Je mag ook dit jaar weer je vriendje of vriendinnetje die nog niet op voetbal zit meenemen. Hij of zij mag ook mee doen met de training.

Het begint om 10:00 uur. Tot morgen allemaal !!

 

Aanbieding S.K.N.W.K.-trainingspak !!

Omdat S.K.N.W.K. dit jaar 60 jaar bestaat en Unito Sports ons voor de komende 3 jaar van Jako-kleding gaat voorzien, willen we gezamenlijk een éénmalige aanbieding doen voor alle S.K.N.W.K.-leden. Iedereen krijgt tot 15 oktober a.s. de mogelijkheid een blauw/zwart Jako-trainingspak te kopen, inclusief het S.K.N.W.K.-clublogo en een naam of initialen erop naar keuze (overigens zitten er in het trainingspak in zowel de zakken in het jasje als in de broek ritsen).

Voor de jeugd t/m maat 164 is de prijs € 19,95 (Adviesverkoopprijs is € 48,-)

Voor grotere jeugd en senioren is de prijs € 22,50 (Adviesverkoopprijs is € 58,-)

Trainingspak_jubileum_sknwk_60jaar_unitosports

Het zou natuurlijk mooi zijn als zoveel mogelijk leden hier gebruik van gaan maken en hiermee naar de trainingen en wedstrijden kunnen gaan en S.K.N.W.K. zo een mooie uitstraling geven.

Op de jeugdstartdag zaterdag 23 augustus is Unito Sports aanwezig tussen 10:00 uur en 13:00 en zijn er trainingspakken aanwezig om te passen. Dan kunnen de pakken ook besteld worden en kan de opdruknaam/initialen worden doorgegeven.

Ook nog een vriendelijk verzoek aan alle leiders om deze mooie aanbieding de komende periode veel onder de aandacht te brengen bij de spelers en/of ouders/verzorgers van jeugdleden.

Sponsorcommissie S.K.N.W.K.
Leon v/d Wel

 

Opblaas-pannakooi, teamfoto, training e.v.a.

Vandaag, zaterdag 23 augustus 2014, gaat voor de S.K.N.W.K. jeugd dan eindelijk ook het voetbalseizoen weer beginnen. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is starten we met de Jeugdstartdag. Deze keer is het een Open Jeugdstartdag, omdat iedereen ook een vriendje of vriendinnetje mag meenemen die het ook leuk vindt om te voetballen. Deze dag begint straks om 10:00 uur.

Je maakt vandaag kennis met je team, leiders en trainers. Ook wordt er een foto gemaakt van je team. Daarna vindt de eerste training plaats. Ook is er opblaas-pannakooi aanwezig waarin alle teams even lekker mogen voetballen. Aan het eind wordt de dag afgesloten met nog iets te drinken en een broodje knakworst. Het is nu alleen nog te hopen dat de weergoden een beetje willen meewerken !?

Vandaag is Unito Sports aanwezig met de speciale S.K.N.W.K.-trainingspakken. Deze kun je vandaag passen en als je het leuk vindt, kun je ze voor maar € 19,95 bestellen met je eigen naam en clublogo erop. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als ieder team in de trainingspakken naar uit- en thuis wedstrijden kan gaan.

Volgende week zateterdag, 30 augustus 2014, zijn er voor alle jeugdteams de eerste wedstrijden. Dit zijn bekerwedstrijd.

 

Geslaagde startdag voor jeugd van S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 23 augustus, werd voor derde keer bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd geopend middels een startdag. Ook nu kunnen we weer spreken van een groot succes. Gelukkig zat ook het weer erg mee gisteren. Alle S.K.N.W.K. jeugdteams verzamelden gisteren rond 10:00 uur op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Eerst werden de tenues aangeschoten voor de teamsfoto’s voor op onze website www.sknwk.nl. Daarna werd er nog getraind. Zo kon alvast weer kennis worden gemaakt met de ploeggenootjes en met de trainer(s).

P1100993

Ook was er een opblaasbare pannakooi op het sportveld. Dit bleek ook een groot succes. Onze kledingleverancier Unito Sports was aanwezig op het sportpark. Hier konden alle voetbalspulletjes worden aangeschaft zodat een ieder compleet uitgerust kan beginnen aan het nieuwe seizoen. Het speciale S.K.N.W.K.-trainingspak, dat gisteren kon worden gepast en besteld, blijkt een schot in de roos. Er werden ruim 100 trainingspakken besteld door zowel jeugd- als seniorenleden.

P1100972

Tussendoor was er nog iets te drinken en een Mars. Na afloop van de trainingen was er voor alle spelertjes en begeleiding een overheerlijk broodje knakworst en nog iets te drinken in de kantine. Rond het klokje van 12:30 uur was deze zeer geslaagde jeugdstartdag afgelopen. Dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan deze leuke seizoensopening. We wensen alle jeugdteams uiteraard weer heel veel plezier en succes toe !!

 

De Foto’s: