Nederlaag tegen het Borsels Elftal in Nieuwdorp

Bron: https://www.regiovoetbalschouwenduiveland.nl/

Het Schouws Elftal verloor zaterdagmiddag 3 augustus met 5-1 van het Borsels Elftal. Voor de Schouwse selectie scoorde aanvoerder Jeremy Hubregtse (MZC’11) de enige goal. Ons team stond toen al met 5-0 achter. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van De Borsele Sloepoort Cup.

In Nieuwdorp was alles goed geregeld. Faciliteiten op orde. Het Schouws Elftal stond door de op vakantie zijnde hoofdtrainer Dimitri Hooftman en assistent Barry Hage onder leiding van Marcel Verschoor en Koos Kalf. Diverse spelers die in de eerdere wedstrijden tegen de Thoolse selectie en N.E.C. wel opdraafden waren nu afwezig. Ook zijn diverse eilandelijke clubs al begonnen met trainen, en niet zo rustig aan.

Verschoor sprak na afloop van een wat geflatteerde nederlaag, maar dat ook de intensiteit en mentaliteit van de tegenstander beter was. Kansen waren er genoeg voor het Schouws Elftal. Vlak voor rust (bij een 3-0 achterstand) miste Hubregtse een penalty, nadat Martijn Dalebout (MZC’11) werd neergehaald in de zestien meter. Ramon Janson schoot nog op de lat.