Drie S.K.N.W.K.-ers kwamen vanmiddag in actie met de Schouwen-Duiveland Selectie

Vanmiddag, zaterdag 3 augustus 2024, speelde de Schouwen-Duiveland Selectie op Nieuwdorp een oefenwedstrijd tegen het Borsels Elftal. Dit was een wedstrijd die behoorde tot de Borsele Sloepoort Cup die al jaren wordt gehouden. De aftrap was om 14:30 uur. Op de het sportpark van s.v. Nieuwdorp ging de Schouwen-Duiveland Selectie uiteindelijk met 5-1 ten onder (na een 3-0 ruststand). Dit was overigens absoluut een zeer geflatteerde uitslag.

Namens S.K.N.W.K. 1 waren in principe vier spelers geselecteerd, namelijk Rouël Bisschop, Daan v/d Cingel, Tim v/d Cingel en Dominique Prins. Echter wegens vakantie was Rouël afwezig en speelden dus drie S.K.N.W.K.-ers mee met de Schouwen-Duiveland Selectie.

Dominique tijdens de warming-up

Tim en Daan tijdens de warming-up

Daan stond de eerste helft onder de lat bij het Schouwse Elftal. Ondanks de drie tegentreffers (de 2e was een prachtige bal van grote afstand waar Daan absoluut kansloos was) had hij, zeker aan het eind van de 1e helft, nog een paar prima reddingen.

Dominique speelde de eerste helft op het middenveld. Hij was weer zeer comfortabel aan de bal en strooide met goede passes. In de 2e helft, ‘Do’ was in de rust gewisseld, maar kwam de laatste 25 minuten weer terug in het veld, was hij de aangever bij de eretreffer namens de SD-selectie van Jeremy Hubregtse.

Tim kwam de 2e helft binnen de lijnen. Hij gaf in de eerste minuut al een prima assist die net net op waarde werd geschat. Ook kwam hij nog een keer in scoringspositie, maar zijn inzet werd jammer genoeg gepakt door de keeper.

Onder het toeziend oog van behoorlijk wat teamgenoten en andere Nieuwerkerkers speelden alle drie onze mannen een puike wedstrijd. We zijn trots op jullie !!

Bekijk elders op de site nog meer foto’s van deze wedstrijd.