Tikkie Terug Deel 665 – Bekerwedstrijd S.K.N.W.K. 1 – W.H.S. 1 (dinsdag 24 augustus 2010)

Logo Tikkie Terug

Gisteren werd de bekerindeling voor S.K.N.W.K. 1 bekend gemaakt. De blauw/zwarten treffen Duiveland 1 (voor de 4e keer in 5 seizoenen), SC Stavenisse 1 en W.H.S. 1. Vandaag, zaterdag 27 juli 2024, werd ook het speelschema bekend. We spelen deze keer twee keer ‘uit’ (Duiveland en SC Stavenisse) en één keer ’thuis’. W.H.S. 1 is op zaterdag 31 augustus a.s. te gast op sportpark ‘Het Springer’.

Voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 665, gaan we 14 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Op dinsdag 24 augustus 2010 speelden S.K.N.W.K. 1 en W.H.S. 1 toen ook een bekerduel in Nieuwerkerk. Overigens betrof dit eigenlijk een uitwedstrijd voor de blauw/zwarten, maar omdat de velden in Sint-Annaland niet bespeelbaar waren, werd dit duel in Nieuwerkerk gespeeld.

Teamfoto S.K.N.W.K. 1 seizoen 2010-2011

 

Op de website stond het volgende m.b.t. dit bekerduel:

Indeling senioren SKNWK van dinsdag 24 augustus

Hieronder de senioren-teamindelingen voor dinsdag 24 augustus 2010:

S.K.N.W.K. 1 – W.H.S. 1 (beker)
Aanvang: 19:00 uur Aanwezig: 18:15 uur

Mike Bakker
René Verschoor
Martin Kiesenberg
Léon Goedegebure
Steven Padmos
Stefan Vermeer
Timo Verkaart
Oleg Bondarenko
Richard v/d Sande
Kevin Schiettekatte
Robbert Padmos
Martijn Rentier
Emiel Pollemans

S.K.N.W.K. 2
vrij

S.K.N.W.K. 3
vrij

S.K.N.W.K. 4
vrij

WHS 1 – SKNWK 1 wordt in Nieuwerkerk gespeeld

Vanwege het feit dat de velden bij W.H.S. nog niet bespeelbaar zijn, wordt het bekerduel W.H.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 van vanavond, dinsdag 24 augustus, niet in Sint-Annaland, maar in Nieuwerkerk gespeeld. Aanvang van deze bekerwedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ is 19:00 uur.

Omdat S.K.N.W.K. 1 afgelopen zaterdag ook al een thuiswedstrijd speelde (0-8 verlies tegen BSC Roosendaal 1) en a.s. zaterdag, 28 augustus 2010, eveneens thuis mag aantreden tegen Unitas ’30 spelen de blauw/zwarten alledrie de bekerwedstrijd op het eigen sportpark.

Vervolg bekerprogramma S.K.N.W.K. 1:

Dinsdag 24 augustus 2010:

W.H.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 19:00 uur Wedstrijd wordt gespeeld in Nieuwerkerk !!

Zaterdag 28 augustus 2010:

S.K.N.W.K. 1 – Unitas ’30 1 17:00 uur

Uitslagen bekertoernooi poule 17 Zuid 1 (SKNWK 1)

Hieronder de uitslagen uit poule 17 van het K.N.V.B.-bekertoernooi Zuid 1 (de poule van S.K.N.W.K. 1) van dinsdag 24 augustus:

Poule 17

W.H.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 4 – 1 (wedstrijd gespeeld te Nieuwerkerk)

B.S.C. Roosendaal 1 – Unitas ’30 1 0 – 0

Geflatteerde nederlaag S.K.N.W.K. 1 tegen W.H.S. 1

S.K.N.W.K. 1 heeft ook haar 2e bekerduel, zij het iets geflatteerd, verloren. Ondanks dat op het programma W.H.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 stond, werd deze wedstrijd wegens de staat van de velden bij de ’thuisploeg’ in Nieuwerkerk gespeeld. Echter konden de blauw/zwarten niet profiteren van ‘het thuisvoordeel’ en eindigde de wedstrijd in 4-1 voor W.H.S.

In de eerste 20 minuten gebeurde er vrij weinig. Enkele afstandschoten die werden geblokt of gestopt. De beste kans was een kopbal van S.K.N.W.K.-verdediger René Verschoor, maar deze werd gepakt door de doelman.

In de 21e minuut dan toch de eerste goal. Zwak verdedigen aan Nieuwerkerkse-zijde zorgde ervoor dat W.H.S. de eerste bal tegen de touwen kan werken, 0-1.

S.K.N.W.K. dat speelt met de wind in de rug gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat op zoek naar de aansluitingstreffer. Een vrije trap van Martin Kiesenberg wordt gelost, maar in de rebound maakt de keeper er toch nog een corner van. Vlak voor rust nog een kopkans voor Oleg Bondarenko na een goeie voorzet van Stefan Vermeer, maar deze wordt net overgekopt. Ruststand 0-1.

In de 2e helft is het W.H.S. dat nu de wind in de rug heeft. In het 1e kwartier levert dit wat kleine kansen op voor de ‘Stallanders’, maar nog geen treffer(s). Echter na zo’n 15 minuten valt het doelpunt toch. Een diepe bal valt precies voor de voeten van de W.H.S.-spits. Deze scoort beheerst W.H.S.’s en zijn 2e treffer van de avond, 0-2.

Dan lijkt S.K.N.W.K. alle schroom van zich af te gooien. Na een goede voorzet van Steven Padmos is het Stefan Vermeer die uit de draai zorgt voor de 1-2. Hierna is S.K.N.W.K. eigenlijk de betere ploeg. Met enkele prima aanvallen bestookt het het W.H.S.-doel alleen ontbreekt het aan een beetje geluk, zodat er niet wordt gescoord door de Nieuwerkerkers.

Zoals zo vaak in het voetbal valt de treffer aan de andere kant. Zo ook nu. Zo’n 10 minuten voor het verstrijken van het duel is het opnieuw een diepe bal op Arvid de Witte van W.H.S. Hij weet ook nu wel raad met dit buitenkansje en scoort de 1-3 (en zijn 3e treffer van de avond). Wedstrijd gespeeld.

Voor de statistieken valt dan vlak voor tijd ook nog de 1-4. Jammer maar helaas. S.K.N.W.K. 1 heeft er zeker voor gestreden, maar verliest iets geflatteerd van een effectiever W.H.S. 1.

A.s. zaterdag de laatste bekerwedstrijd. Dan is zondag 2e klasser Unitas ’30 om 17:00 uur de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk.

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Richard v/d Sande, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Timo Verkaart, Martijn Rentier, Robbert Padmso, Léon Goedegebure (Emiel Pollemans), Steven Padmos, Oleg Bondarenko (Kevin Schiettekatte), Stefan Vermeer.

 

S.K.N.W.K. 1 – WHS1(B) 1-4

De een voor de andere coach ziet het niet zitten bij SKNWK. Laat Gerard het nu maar alleen doen. Als straks iedereen terug is van weggeweest dan gaat het gewoon gebeuren. Maar Sander Uil zou er ook bij moeten zijn. Daarom een dringend beroep op Sander, kom terug of begin weer en maak er iets mooi van.De jongens wachten op jou. Weer gingen de mannen of het eerste van SKNWK de boot in. Voor de beker verloren ze de tweede wedstrijd met 4-1 van WHS. Ruststand 0-1. Narust werd het al gouw 0-2.Dan komen er een serie aanvallen, waar van ze maar een keer scoorden.De maker was Stefan Vermeer. Daarvoor en daarna had hij talrijke voorzetten gegeven. Wat me opviel was dat als Stefan op links doorbrak er niemand op dezelfde lijn of een paar meter er achter meesprinte. De zogenaamde afmaker. De voorhoede speelde aardig maar niet productief.En de achterhoede staat nog niet op de goede plaats.Timo Verkaart komt steeds beter in zijn spel. Alleen hij moet meer lef tonen en op ruime afstand een mannetje passeren. Nu A.S zaterdag nog een keer voor de beker. En dan moet iedereen er echt staan en een paar puntjes pakken. Laat je niet imponeren door een tweede klasser. En dan de week daarop moet iedereen super zijn. Succes met alles.

geschreven door: Een Supporter

 

De Foto’s: