Complete eindstand Feel Good Muntjesactie Market Plaza Bruinisse

Bron: https://www.facebook.com/MarketPlazas

Plek 3 in de Feel Good Verenigingsactie is op Bru voor @bruseboys met 2584 muntjes. Scouting Bruinisse sleepte maar liefst 2710 muntjes binnen, goed voor de tweede plek. De Jeugdbrandweer Bruinisse wist met maar liefst 3806 B’tjes flink te vlammen en staat fier bovenaan. Dat levert mooie bedragen op voor de clubkas! Na de zomervakanties verdelen we de cheques met de exacte bedragen.

We kruipen naar de finale van Bruinisse met een paar hele mooie plaatsen voor twee lokale sportclubs en De Pul Soosiaal. Vergis je niet, die laatste piekt met meer dan 500 muntjes boven de anderen. Da’s meer dan een B’tje. Super gedaan! Morgen de top 3, na de zomervakanties delen we de cheques uit.

Hoe meer muntjes, hoe meer… centjes! Nog meer toppers op Bru die na de vakanties een mooie cheque van de Market Plaza Feel Good Verenigingsactie mogen verwachten! Goed gedaan! Goed gevoel?

Alle muntjes zijn geteld, de Feel Good Verenigingsactie is voorbij. We openbaren één voor één de eindscores. Er zijn alleen maar winnaars! Vandaag maken we ook de nummers 15 tot en met 10 bekend van Bruinisse. Na alle vakanties maken we de bedragen bekend en reiken we de cheques persoonlijk uit. Van harte gefeliciteerd! Applaus voor iedereen die meer dan een B’tje heeft bijgedragen!