Schouws elftal verkoopt huid duur tegen NEC: 0-5

Het Schouws elftal is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om te stunten tegen NEC. De formatie van Dimitri Hooftman hield vooral voor rust goed stand, maar moest na de onderbreking toch buigen voor de eredivisionist. Na een 0-1 ruststand, werd het uiteindelijk 0-5 voor de Nijmeegse club.

Op een winderig sportpark Volharding, waar goed voetballen lastig was, deed het Schouws elftal er in de eerste helft alles aan om de bezoekers uit Nijmegen van scoren af te houden. En mede dankzij een aantal goede reddingen van Mike Bakker, doelman van MZC’11, lukte dat vrij aardig. Pas na 28 minuten slaagde NEC erin om te scoren. Luc Nieuwenhuijs opende van dichtbij de score.
Jesse van der Linden (rechts) probeert zijn tegenstander af te stoppen in het duel met NEC. © Sandra Schimmelpennink