Tikkie Terug Deel 658 – Slechts 4 teams kwamen in actie op zaterdag 21 november 2009

Logo Tikkie Terug

In ons inmiddels zeer rijke foto-archief gaan we zo’n kleine 15 jaar terug in onze historie. Om precies te zijn naar zaterdag 21 november 2009. Die zaterdag kwamen er slechts 4 S.K.N.W.K.-teams in actie. Bij drie van de vier wedstrijden was een camera aanwezig en werd dit duel dus vastgelegd op de gevoelige plaat. Ook was er aandacht voor de meeste van deze wedstrijden op de website middels een verslagje o.i.d.

Dus weer een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 658.

Op de website stond het volgende:

Uitslagen senioren SKNWK van zaterdag 21 november

Hieronder volgen de uitslagen van de senioren van S.K.N.W.K. van zaterdag 21 november 2009:

 

S.K.N.W.K. 1
vrij


S.K.N.W.K. 2
vrij


S.K.N.W.K. 3 – s.v. W.I.K. ’57 2 (competitie)
3-1 (0-0)

Stephan Wessels 1x, Wim Voorbeijtel 1x, Johnny Roks 1x


D.F.S. 4 – S.K.N.W.K. 4 (competitie)
2-9 (2-3)

René v/d Bos 2x, Robby Koster 2x, Michèl Flikweert 1x, Aart Koster 1x, Martijn Neele 1x, John Reijnen 1x, Tonny Schiettekatte 1x


 

Uitslagen jeugd SKNWK van zaterdag 21 november

Hieronder volgen de uitslagen van de senioren van S.K.N.W.K. van zaterdag 21 november 2009:

 

V.V.C. ’68 A1 – S.K.N.W.K. A1 (beker) afgelast


S.K.N.W.K. C1 – Tholense Boys C1 (beker)
4-4

Martijn Backx 2x, Remco v/d Berge 1x, Colin Duinhouwer 1x


S.K.N.W.K. D1
vrij


S.K.N.W.K. D2M
vrij


S.K.N.W.K. E1
vrij


Colijnsplaatse Boys E2 – S.K.N.W.K. E2 (competitie)
0-15

Sander 3x, Harm-Jan 2x, Jarno 2x, Remon 2x, Vincent 1x, Quinten 1x, Bart 1x, Desley 1x, Nick 1x, Dominique 1x


S.K.N.W.K. F1
vrij


S.K.N.W.K. F2
vrij


S.K.N.W.K. Mini’s
vrij


 

S.K.N.W.K. 3 – W.I.K. 2(C) 3-1

S.K.N.W.K. 3trekt aan langste eind

De topper in de reserve 5e klasse tussen S.K.N.W.K. 3 en s.v. W.I.K. ’57 2 is een prooi geworden voor de blauw/zwarten. Het uiteindelijk 3-1 voor S.K.N.W.K. 3. Hiermee hebben ze de koppositie overgenomen van W.I.K. Dit moet vertrouwen geven aan de mannen van 3 voor de kraker van volgende week. Dan staat nl. de wedstrijd van het jaar op het programma: S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4.

In de eerste helft weinig tot geen echt uitgespeelde kansen. Hiermee is dan ook gelijk verklaard waarom beide teams gingen rusten met ‘de brilstand’.

Dan in de 2e helft wel spektakel. Eerst komt W.I.K. op voorsprong, maar daarna is het tijd voor Stuph. Hij krijgt een trekbal en schiet deze via binnenkant paal stijf in de kruising, 1-1. Hiermee is de koek nog niet op bij Stuph, want hij verzorgt ook de assist voor de 2-1 voorspong. Het is clubtopscorer ‘Keu’ die wel raad weet met dit buitenkansje.

Uiteindelijk zorgt Johnny Roks ook nog voor de 3-1. Dit is ook de eindstand van een toch wel aantrekkelijk duel. Als scheidsrechter Jacco Kik dan op zijn fluit blaast, is het tijd voor de 3e helft. Na de nodige fluitjes bier, wordt er her en der al gesproken over ‘the clash’. Dit gaat wat worden volgende week zaaderdag.

Schrijf maar in uw agenda: zaterdag 28 november 2009: S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4.

geschreven door: Tja

 

S.K.N.W.K. C1 – Tholense boys C1(B) 4-4

Vandaag de beker wedstrijd tegen een subtopper uit de tweede klasse,dat zou dus een zware kluif worden.. vanaf het eerste moment domineerde de thoolse ploeg de wedstrijd en ze bleken idd een goed voetballende ploeg te hebben met weinig zwakke punten. Maar er stond weer een sknwk dat niet van plan was om zich zomaar omver te laten spelen, met overgave werd voor elke meter gestreden en tholen had zichtbaar moeite met de fel spelende nieuwerkerkers , natuurlijk kregen de bezoekers enkele mogelijkheden maar ze hadden geen geluk in de afwerking of het ontbrak gewoon simpelweg aan klasse voorin. de eerste beste aanval van sknwk was er ook gelijk 1 om in te lijsten, goed doorzetten van kilian die de bal gelijk inleverd op Martijn die stuurde gelijk Remco de diepte in die op gevoel de bal ineens breed legt op de meegelopen Martijn die uitstekend afrond, klassegoal!! 1-0.. Hier had de thoolse ploeg natuurlijk niet op gerekend en weer stoomde men richting het doel van de prima keepende Martijn, maar de ballen van afstand wilden er niet in. sknwk zocht weer een keertje de aanval solo Martijn via een overtreding in de zestien gestopt,,strafschop!! en feilloos benut door de meters verslindende Martijn zelf 2-0. Net voor rust werd er slecht opgelet achterin en dat betekende 2-1 ,,rust.. Tweede helft bleven de sknwk jongens strijden maar het werd er niet makkelijker op, Kilian trok aan de noodrem binnen de zestien,, penalty voor tholen en het stond gelijk 2-2. Even later ging tholen goed door over links en de terug gelegde bal werd onhoudbaar ingeschoten 2-3 , konden de jongens met deze tegenslag omgaan was de vraag…Maar de mouwtjes werden weer opgestroopt in deze meeslepende wedstrijd en de jongens die de kar moeten trekken deden dat dan ook, Remco die zachjtes aan een ware plaag geworden was voor de thoolse ploeg soleerde dwars door de defensie en werd neergelegd , weer een strafschop die hij zelf benutte 3-3. Tholense boys moest weer aan de bak en het werd spannender en spannender. aanval na aanval op het doel van sknwk zonder dat er echte kansen volgde, maar paar minuten voor tijd dan toch de winnende treffer van tholen van afstand 3-4 of…. zouden ze nog een keer terug kunnen komen????????? JAWEL hoor waar niemand meer in geloofde gebeurde dan toch nog .. Weer was het Remco die de verdediging zn hielen liet zien , zijn schot werd uitstekend gekeerd door de doelman maar Colin was meegelopen en kreeg het voor elkaar om na drie pogingen de gelijkmaker te scoren 4-4!! daarmee werd het einde gehaald , een geweldige prestatie na een pot voetbal met enorm veel strijd van sknwk kant en daar kun je veel mee winnen zo blijkt maar weer.. jammer dat in deze sportieve wedstrijd een aantal spelers van tholen zich niet normaal konden gedragen. een tip misschien voor de vele leiders van tholen om deze jongens niet alleen in een kleedkamer te laten na afloop want dat kunnen ze blijkbaar niet..

geschreven door: t.rucker

 

Robby Koster komt dichterbij Wim Voorbeijtel

Met twee doelpunten in het met maar liefst 2-9 gewonnen duel tegen D.F.S. 4 heeft Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) inmiddels 12 doelpunten gemaakt dit seizoen. Hiermee staat hij op een 2e plaats op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K.

Koploper blijft Wim Voorbeijtel. Met één doelpunt voor S.K.N.W.K. 3 in de topper tegen W.I.K. 2 komt zijn seizoenstotaal op 15. Dit betekent dat Robby wel dichterbij is geslopen bij ‘Keu’.

Maurice Pollemans, die gisteren niet in aktie kwam wegens een blessure, blijft steken op 10.

Michèl Flikweert, René v/d Bos en Martijn Neele staan op een gedeeld 4e plaats. Zij hebben er alledrie 8 gemaakt dit seizoen. ‘Spiekur’ maakte gisteren 2 doelpunten namens S.K.N.W.K. 4. Michèl Flikweert opende trouwens het doelpuntenfestein. Gastspeler Martijn Neele nam ook 1 treffer voor zijn rekening namens de baggerschuit.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

 

Goed weekend voor S.K.N.W.K.-teams

Met een beker- en inhaalprogramma kwamen er gisteren slechts 4 S.K.N.W.K.-teams in aktie. Het werd wel een heel goed weekend voor deze teams.

Bij de senioren wist S.K.N.W.K. 3 de topper tegen W.I.K. 2 te winnen met 3-1. Hierdoor neemt S.K.N.W.K. 3 de koppositie over van W.I.K. In dezelfde klasse boekte S.K.N.W.K. 4 een eclatante 2-9 overwinning op D.F.S. 4.

S.K.N.W.K. C1 moest voor de beker aantreden tegen het hoger spelende Tholense Boys C1. Na een zinderende wedstrijd hielden de C-junioren de gasten knap op 4-4.

S.K.N.W.K. E2 nam de punten mee uit Colijnsplaat. Zij wisten met maar liefst 0-15 te winnen van Colijnsplaatse Boys E2. Door de vermoedelijke nederlaag van concurrent Zierikzee E2 (1-0 tegen Robur??) zou S.K.N.W.K. E2 niet meer te achterhalen zijn door de tegenstanders en mogen ze zich dan ‘Herbstmeister’, kampioen, noemen!!

 

Aart Koster is Aap van de Week bij S.K.N.W.K. 4

Ook dit seizoen wordt bij S.K.N.W.K. 4 na elke competitiwedstrijd weer de ‘Aap van de Week’ wisseltrofee toegekend door een ad-hoc commissie aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie. Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Gisteren ging de eer naar Aart Koster. Hij maakte gisteren op schitterende wijze de 0-2 in de met 2-9 gewonnen wedstrijd tegen D.F.S. 4. Er gaan zelfs geruchten dat zijn naam wordt veranderd in ‘Aap Koster’.

Aart gefeliciteerd!

 

D.F.S. 4 – S.K.N.W.K. 4

Hieronder een wedstrijdverslagje in dichtvorm (toepasselijk in deze tijd van het jaar) van het duel tussen D.F.S. 4 en S.K.N.W.K. 4 van afgelopen zaterdag van de website van D.F.S.:

Voor de wedstrijd waren we allen heel blij,
want we mochten weer eens in de wei.
Deze keer was het tegen SKNWK 4,
Ze kwamen met zijn 15 man naar hier.
In het begin hadden we de beste kansen,
Maar SKNWK wilde niet naar onze pijpen dansen.
2 – 0 was op zijn plaats geweest
maar de 2 – 4 was voor hun een feest.
Voor de thee konden wij nog scoren
Dus het was nog niet verloren.
Maar dat viel later tegen,
SNKWK liep uit naar 9
Wij brachten er niet veel van terecht
Het resultaat was rond uit slecht
We mogen dan wel een ster op ons shirt dragen
Maar die herinnerd alleen aan oude dagen……

 

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 658 – Slechts 4 teams kwamen in actie op zaterdag 21 november 2009"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.