Tikkie Terug Deel 657 – Seizoenafsluiting S.K.N.W.K. 1 en 2 van 10 jaar terug (13 juni 2014)

Logo Tikkie Terug

Inmiddels is het voetbalseizoen 2023-2024 nu echt helemaal ten einde. Tijd om de batterijen op te laden en weer vooruit te kijken naar een nieuw seizoen dat straks in augustus weer van start gaan. De afgelopen weken werd er al niet meer echt gevoetbald, maar was het tijd voor bijvoorbeeld nog het jeugdkamp en seizoenafsluitingen.

Voor deze nieuwe editie van Tikkie Terug, deel 657, gaan we 10 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. S.K.N.W.K. 1 en 2 sloten toen het seizoen af met een barbecue op ons eigen sportpark Het Springer. Dit was net als nu het geval is tijdens een eindtoernooi. Immers werd toen het WK in Brazilië gespeeld. En ze waren dus deze avond getuige van de geweldige 1-5 overwinning van Oranje op toentertijd regerend Wereldkampioen Spanje !!

Op de website stond het volgende:

Morgenavond barbecue voor S.K.N.W.K. 1 en 2

Morgen, vrijdag 13 juni 2014, staat voor S.K.N.W.K. 1 en 2 (bij S.K.N.W.K. 3 was er geen animo voor deze avond) de seizoensafsluiting gepland. Op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ wordt eerst de barbecue aangestoken. Daarna gaan ze met z’n allen in de kantine de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK 2014 in Brazilië tegen Spanje bekijken. Ze verzamelen morgen rond het klokje van 17:30 uur.

Tijdens deze avond zullen ook de topscorers bij de senioren van dit seizoen, Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) worden gehuldigd. Zij scoorden beiden 25 competitiedoelpunten tijdens het seizoen 2013-2014. Bij S.K.N.W.K. 1 zal tevens de speler van het jaar bekend worden gemaakt.

Omdat we met zijn allen Nederland – Spanje kijken is de dresscode morgenavond uiteraard ORANJE !!

 

Mike Bakker speler van het jaar bij S.K.N.W.K. 1

Voor het eerst dit seizoen is er een Speler van het jaar verkiezing geweest bij de spelers van S.K.N.W.K. 1. Zowel trainer/coach Jack Wijnands als leider Christian van Vossen en assistent-scheidsrechter Jos van Spier hebben de spelers van de 1e selektie dit seizoen beoordeeld en een cijfer gegeven

Gisteren tijdens de afsluitende barbecue werden de nummers 1, 2 en 3 door Jack in het zonnetje gezet. Mike Bakker was de beste. De tweede plaats is Wilco de Valk en derde was Timo Verkaart. Zij ontvingen alledrie een trainingspak namens de trainer.

De top vijf is als volgt:

1. Mike Bakker 7,0

2. Wilco de Valk 6,8

3. Timo Verkaart 6,7

4. Remco v/d Berge 6,5

Leon Pollemans 6,5

 

Overwinning Oranje maakt feestje compleet !!

We dachten dat we de afgelopen weken de feestjes wel hadden gehad. Echter gisteren was er toch weer ‘ééntje’. S.K.N.W.K. 1 en 2 hadden de seizoensafsluiting. Onder opnieuw prachtige weersomstandigheden had iedereen zo rond 18:00 uur verzameld op ‘Het Springer’. Eerst werd de barbecue aangestoken. Lekker eten en uiteraard ook de dorst lessen.

Toen de buikjes rond waren was het tijd voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK 2014 in Brazilië. En wat een feest werd dat. De 1-5 overwinning (!!) op Spanje kwam het feestje bij S.K.N.W.K. zeker ten goede !!

Tussendoor waren ook nog de spelers van het jaar bij S.K.N.W.K. 1 (Mike Bakker 1e, Wilco de Valk 2e en Timo Verkaart 3e) gehuldigd en ook de topscorers van dit seizoen bij de senioren, Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Zij scoorden beiden 25x dit seizoen.

Nu is het voetbalseizoen 2013-2014 echt ten einde en is het zomerstop. Even de accu opladen en eind juli, begin augustus gaan we weer starten met een nieuw seizoen (met hopelijk ook nog zeker een paar van zulke geweldig spontane feestjes !!).

Bekijk de foto’s van gisteren elders op de site in het fotoboek.

 

Topscorers senioren S.K.N.W.K. seizoen 2013-2014 zijn gehuldigd

Afgelopen seizoen werd ook weer de topscorerslijst bij de senioren bijgehouden. Deze keer aan het eind van het seizoen twee winnaars. Zowel Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) als Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) wisten dit seizoen 25 competitietreffers te maken. Beiden zullen dus vermeld gaan worden op de Wisselbeker van de Topscorer bij de senioren (aangeboden door Wim Voorbeijtel Transport Nieuwerkerk).

Afgelopen vrijdag tijdens de seizoensafsluiting bij de senioren kregen beide spelers deze Wisselbeker in handen. Uiteraard was er voor hen allebei ook nog een beker die mee mag in hun eigen prijzenkast. Eigen prijzenkast, omdat dit voor beide heren niet de eerste keer is dat ze topscorer zijn geworden bij de senioren van S.K.N.W.K.

Mannen, nogmaals van harte gefeliciteerd !!

 

De Foto’s:

Fotoboek 1:

ÓЌBIIFCA>?752

;854569;<:9996

“*’&#):FH<5

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

METADATA-START

!).DXRZVSA0

Fotoboek 2:

Video’s:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 657 – Seizoenafsluiting S.K.N.W.K. 1 en 2 van 10 jaar terug (13 juni 2014)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.