Tikkie Terug Deel 655 – Reünieweekendje Oud S.K.N.W.K. 1 van 15 jaar geleden (juni 2009)

Logo Tikkie Terug

Tot 2016 was de maand juni de maand van het reünieweekendje van Oud-S.K.N.W.K. 1. In 2003 waren ze hier mee begonnen in De Haan (België). Vanaf dat jaar ging een groepje oud eerste elftalspelers en leiders/vlaggers (met hun partners) een weekendje lang weg in Nederland of België. Sinds 2006 met Maison Napoléon te Halma Daverdisse (België) was dit één grote groepsaccommodatie. Uiteindelijk zou de editie uit 2016 de laatste blijken te zijn. Maar uiteraard hebben we dus nu inmiddels heel veel verhalen en foto’s.

In deze Tikkie Terug deel 655 een terugblik op het reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van al weer 15 jaar geleden (juni 2009). We werden er via onze socials op gewezen dat het dit weekend precies 15 jaar geleden is dat ze een weekend lang zitting hadden genomen in ‘huize’ Hazenbroek te Overloon.

Op de website stond het volgende:

Oud 1e ontvangt shirtjes voor weekendje

Vandaag vertrekt het ‘oud 1e’ naar Overloon voor een gezellig weekendje weg. Gebruikelijk bij deze weekendjes zijn de shirtjes met Zeeuwse teksten. Gisterenavond werden deze shirtjes overhandigd door café cafetaria Charlie. Ze worden nl. gesponsord door ‘Charlie’.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd alsvast een voorproefje genomen op het weekend.

Dank aan de uitbaters van café Charlie, Michael en Karin v/d Ban.

‘Oud-S.K.N.W.K. 1’ weer thuis

Afgelopen vrijdag, 19 juni, vertrok oud-S.K.N.W.K. 1 voor een reünie-weekendje naar Overloon. Daar werd vesting genomen in huize ‘Hazenbroek’, een schitterende woonboerderij. Het werd net als de afgelopen jaren weer een zeer gezellig weekend.

Voor een sfeer impressie kunt u terecht in het fotoboek elders op deze site.

Blauwzwarte groeten: Oud S.K.N.W.K. 1 vanuit Overloon (Nederland)

Dit weekend stond weer het reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 op het programma. Ze hadden een gezellig weekend in Overloon in huize ‘Hazenbroek’. Onderstaande foto is van een gedeelte van de groep. Deze foto is voor onze rubriek ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’:

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

De Foto’s: